Feilsøk påloggingsproblemer på smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller

Hvis du ikke får logget på YouTube på enheten din, inkludert datamaskinen, følger du veiledningen for å gjenopprette Google-kontoen din.

Denne artikkelen inneholder tips om hvordan du kan løse problemer med pålogging på YouTube-kanalen din på forskjellige enheter, inkludert

• smart-TV-er
  • strømmeenheter
  • mobilenheter
  • spillkonsoller

Før du begynner: Prøv å starte enheten på nytt. Dette er ofte en rask måte å løse problemer på.

Feilsøking for mobilenheter

• Gå til Google Play for å sjekke at du har oppdatert YouTube-appen til den nyeste versjonen.
  • Avinstaller appen på enheten din, og installer den på nytt. Gjør dette selv om du allerede har den nyeste versjonen.
  • Pass på at du logger på med en Google-konto.
  • Prøv å legge til Google-kontoen din på mobilenheten ved å følge instruksjonene for Android-enheter.

Feilsøking for smart-TV-er, strømmeenheter og spillkonsoller

• Sjekk at du har den nyeste versjonen av YouTube-appen.
  • Sørg for at du logger på med en Google-konto.
  • Tilbakestill YouTube-appen (i Innstillinger). Hvis du er pålogget, blir du logget av.
  • Sjekk at konsollen din støttes.