Ohjeita älytelevisioiden, striimauslaitteiden ja pelikonsolien kirjautumisongelmiin

Jos et voi kirjautua YouTubeen millään laitteella, edes tietokoneella, seuraa Google-tilin palauttamisohjeita.

Tässä artikkelissa on vinkkejä, joiden avulla voit ratkaista YouTube-kanavalle kirjautumiseen liittyviä ongelmia eri laitteilla. Näihin kuuluvat:

• Älytelevisiot
  • Striimauslaitteet
  • Mobiililaitteet
  • Pelikonsolit

Ennen aloittamista: Käynnistä laite uudelleen. Ongelma voi ratketa helpoiten näin.

Ohjeita ongelmatilanteisiin mobiililaitteilla

Ohjeita älytelevisioiden, striimauslaitteiden ja pelikonsolien ongelmatilanteisiin

• Varmista, että käytössäsi on YouTube-sovelluksen uusin versio.
  • Varmista, että käytät Google-tiliä sisäänkirjautumiseen.
  • Nollaa YouTube-sovellus (Asetukset-kohdasta). Jos olet kirjautunut sisään, sinut kirjataan ulos.
  • Varmista, että konsolisi on tuettu.