Kirjautumisongelmien vianmääritys eri laitteissa

Tämän artikkelin avulla voit ratkaista YouTube-kanavan kirjautumisongelmia, jos kirjautuminen onnistuu tietokoneella mutta ei mobiililaitteella, älytelevisiolla tai pelikonsolilla.

Jos et onnistu kirjautumaan sisään youtube.comiin millään laitteella, katso ohjeet Google-tilin palauttamiseksi.

Ennen kun aloitat: Kokeile käynnistää laitteesi uudelleen. Se voi monesti korjata ongelman.

Mobiililaitteiden vianmääritys

Televisioiden vianmääritys

YouTube Apple TV:ssä

YouTube älytelevisioissa

• Jos et pysty kirjautumaan sisään YouTube-sovellukseen, älytelevisiosi YouTube-sovellusversiota ei välttämättä tueta.
  • Valitettavasti älytelevisioissa voi käyttää vain television valmistajan tarjoamia sovelluksia, eikä niitä voi muuttaa tai päivittää itse. Ota yhteyttä television valmistajaan.

YouTube Android TV:ssä ja Blu-Ray-soittimissa

• Kokeile eri muotoja käyttäjätunnuksestasi:
    • täydellinen sähköpostiosoite (esim. youtubesupport@gmail.com)
    • vain alkuosa ilman @gmail.com-osaa (esim. youtubesupport).
  • Kokeile käyttää samaa salasanaa kuin kirjautuessasi www.youtube.com-sivustolle tietokoneella.
  • Määritä tarvittaessa sovelluskohtainen salasana, joka antaa sovellukselle tai laitteelle luvan käyttää Google-tiliäsi.
  • Ota yhteyttä laitteen valmistajaan tai ohjelmiston kehittäjään.

Pelikonsolien vianmääritys

• Varmista, että pelikonsolisi tukee sovellusta. YouTube-sovellus toimii seuraavissa konsoleissa: Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, PS4 ja Wii U.
  • Varmista, että käytät oikeaa aktivointikoodia. Seuraa ohjeita aktivointikoodin löytämiseen ja kirjaudu sisään.