Fejlfinding af problemer med login på smartfjernsyn, streamingenheder og spillekonsoller

Hvis du ikke kan logge ind på YouTube på nogen enheder, herunder din computer, skal du følge vejledningen for at gendanne din Google-konto.

Denne artikel indeholder tips til, hvordan du løser problemer med at logge ind på din YouTube-kanal på forskellige enheder, bl.a.:

• Smartfjernsyn
  • Streamingenheder
  • Mobilenheder
  • Spillekonsoller

Før du begynder: Prøv at genstarte din enhed. Dette er ofte en hurtig måde at løse problemer på.

Fejlfinding for mobilenheder

• Tjek Google Play for at sikre, at du har opdateret din YouTube-app til den nyeste version.
  • Afinstaller og geninstaller appen på din enhed (også selvom du har den nyeste version).
  • Sørg for, at du bruger en Google-konto til at logge ind.
  • Prøv at føje din Google-konto til din mobilenhed ved hjælp af vejledningen til Android-enheder.

Fejlfinding for smartfjernsyn, streamingenheder og spillekonsoller

• Sørg for, at du har den nyeste version af YouTube-appen.
  • Sørg for, at du bruger en Google-konto til at logge ind.
  • Nulstil YouTube-appen (i Indstillinger). Hvis du er logget ind, vil du blive logget ud.
  • Tjek, om din konsol understøttes.