Resoldre problemes relacionats amb l'inici de sessió en televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles

Si no pots iniciar la sessió a YouTube en cap dispositiu, inclòs l'ordinador, segueix les instruccions per recuperar el teu Compte de Google.

En aquest article trobaràs consells per resoldre problemes relacionats amb l'inici de sessió al canal de YouTube en diversos dispositius, com ara:

• Televisors intel·ligents
  • Dispositius de reproducció en continu
  • Dispositius mòbils
  • Videoconsoles

Abans de començar: prova de reiniciar el dispositiu. Sovint és una manera ràpida de corregir problemes.

Resoldre problemes en dispositius mòbils

• Comprova a Google Play que hagis actualitzat l'aplicació YouTube a la versió més recent.
  • Desinstal·la i torna a instal·lar l'aplicació al teu dispositiu, encara que en tinguis la versió més recent.
  • Comprova que fas servir un Compte de Google per iniciar la sessió.
  • Prova d'afegir el teu Compte de Google al dispositiu mòbil, tal com s'indica a les instruccions per a dispositius Android.

Resoldre problemes en televisors intel·ligents, dispositius de reproducció en continu i videoconsoles

• Assegura't que tinguis la versió més recent de l'aplicació YouTube.
  • Comprova que fas servir un Compte de Google per iniciar la sessió.
  • Restableix l'aplicació YouTube (a Configuració). Si has iniciat la sessió, també es tancarà la sessió.
  • Comprova que la consola sigui compatible.