Koble til SFTP-opplastingskontoen din

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelige for partnere som bruker innholdsbehandlingen på YouTube til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Når YouTube-partneradministratoren din har konfigurert en opplastingskonto for deg, må du opprette en gjenbrukbar tilkobling mellom SFTP-klienten og opplastingskontoen din. I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du oppretter en tilkobling ved bruk av Cyberduck. Du kan imidlertid bruke en hvilken som helst klientprogramvare som støtter SFTP-tilkoblinger.

Slik oppretter du en SFTP-tilkobling:

1. Last ned og installer Cyberduck.

2. Åpne Cyberduck-programmet.

3. Velg File > Open Connection​ (Fil > Åpne tilkobling).

4. Velg SFTP (SSH File Transfer Protocol) (SFTP (SSH-protokoll for filoverføring)) fra rullegardinmenyen.

5. Skriv inn partnerupload.google.com i feltet Server (Tjener).

6. Skriv inn 19321 i feltet Port.

7. Skriv inn navnet på opplastingskontoen din i feltet Username (Brukernavn).
    Kontonavnet begynner på «yt»- og er konfigurert for deg av partneradministratoren din.

8. Vis More options (Flere alternativer).

9. Merk av i boksen Use Public Key Authentication (Bruk autentisering med offentlig nøkkel).

10. Velg den private SSH-nøkkelfilen du genererte tidligere.

11. Klikk på Connect (Koble til) for å lukke dialogboksen med innstillinger.