Verbinding maken met je Dropbox-SFTP

Deze functies zijn alleen beschikbaar voor partners die YouTube Content Manager gebruiken om hun auteursrechtelijk beschermde content te beheren.

Nadat je YouTube-partnermanager je Dropbox heeft ingesteld, maak je een herbruikbare verbinding tussen je SFTP-client en je Dropbox-server. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je verbinding maakt via Cyberduck. Je kunt echter alle clientsoftware gebruiken die SFTP-verbindingen ondersteunt.

Zo maak je een SFTP-verbinding:

1. Download en installeer Cyberduck.

2. Voer de Cyberduck-applicatie uit.

3. Selecteer Bestand > Nieuwe verbinding​.

4. Selecteer SFTP (SSH File Transfer Protocol) in het dropdownmenu.

5. In het tekstvak Server voer je partnerupload.google.com in.

6. In het tekstvak Poort voer je 19321 in.

7. In het tekstvak Gebruikersnaam voer je de naam van je Dropbox in.
    De naam van de Dropbox begint met 'yt-' en is door je partnermanager ingesteld.

8. Vouw Meer opties uit.

9. Vink Gebruik Publieke Sleutel-authenticatie aan.

10. Selecteer de SSH-privésleutel die je eerder hebt gegenereerd.

11. Klik op Verbinden om het dialoogvenster Instellingen te sluiten.