SFTP dropbox ‑tiliin yhdistäminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Kun YouTube-kumppanuuspäällikkö on määrittänyt dropboxisi asetukset, sinun on luotava uudelleenkäytettävä yhteys SFTP-asiakassovelluksen ja dropbox-palvelimen välille. Tässä artikkelissa kuvataan yhteyden luominen Cyberduckilla, mutta voit käyttää mitä tahansa SFTP-yhteyksiä tukevaa asiakassovellusta.

SFTP-yhteyden luominen:

1. Lataa ja asenna Cyberduck.

2. Käynnistä Cyberduck-sovellus.

3. Valitse Tiedosto > Avaa yhteys​.

4. Valitse avattavasta valikosta SFTP (SSH-suojattu FTP-protokolla).

5. Lisää Palvelin-tekstikenttään partnerupload.google.com.

6. Lisää Portti-tekstikenttään 19321.

7. Lisää Käyttäjätunnus-tekstikenttään dropboxisi nimi.
    Dropboxin nimen alkuosa on "yt-", ja kumppanuuspäällikkö on asettanut sen.

8. Laajenna Lisäasetukset-kohta.

9. Valitse valintaruutu Käytä julkisen avaimen menetelmää.

10. Valitse aiemmin luomasi yksityinen SSH-avaintiedosto.

11. Sulje asetusten valintaikkuna valitsemalla Yhdistä.