Opret forbindelse til din SFTP-dropbox

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Når din YouTube-partneradministrator har konfigureret din dropboks, skal du oprette en forbindelse, der kan bruges igen, mellem din SFTP-klient og din dropboks-server. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan oprette en forbindelse ved hjælp af Cyberduck, men du kan bruge ethvert klientprogram, der understøtter SFTP-forbindelser.

Sådan opretter du en SFTP-forbindelse:

1. Download og installer Cyberduck.

2. Kør Cyberduck-programmet.

3. Vælg File [Fil] > Open Connection [Åbn forbindelse].

4. Vælg SFTP (SSH File Transfer Protocol) [SFTP (SSH-filoverførselsprotokol)] i rullemenuen.

5. Skriv partnerupload.google.com i tekstfeltet Server.

6. Skriv 19321 i tekstfeltet Port.

7. Indtast navnet på din dropboks i tekstfeltet Username [Brugernavn].
    Dropboksnavnet begynder med "yt-" og er konfigureret til dig af din partneradministrator.

8. Udvid More Options [Flere muligheder].

9. Markér afkrydsningsfeltet for Use Public Key Authentication [Brug godkendelse med offentlig nøgle].

10. Vælg den private SSH-nøglefil, du genererede tidligere.

11. Klik på Connect [Opret forbindelse] for at lukke dialogboksen med indstillinger.