Connectar-se a Dropbox SFTP

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Quan el teu Gestor de Partners de YouTube hagi configurat el teu dropbox, has de crear una connexió reutilitzable entre el teu client SFTP i el teu servidor de dropbox. En aquest article s'explica com pots crear una connexió amb Cyberduck, però pots fer servir qualsevol programari de client que admeti connexions SFTP.

Per crear una connexió SFTP:

1. Baixa i instal·la Cyberduck.

2. Executa l'aplicació Cyberduck.

3. Selecciona File > Open Connection (Fitxer > Obre una connexió).

4. Al menú desplegable, selecciona SFTP (SSH File Transfer Protocol) (SFTP [protocol de transferència de fitxers SSH]).

5. Al quadre de text Server (Servidor), introdueix partnerupload.google.com.

6. Al quadre de text Port, introdueix 19321.

7. Al quadre de text Username (Nom d'usuari), introdueix el nom del teu dropbox.
    El nom del dropbox comença per "yt-" i l'ha configurat el teu gestor de partners.

8. Desplega More options (Més opcions).

9. Marca la casella Use Public Key Authentication (Utilitza l'autenticació de clau pública).

10. Selecciona el fitxer de clau privada SSH que has generat anteriorment.

11. Fes clic a Connect (Connecta) per tancar el quadre de diàleg de configuració.