Sisällön lataaminen pakettien lataustyökalulla

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka käyttävät YouTube Studio Content Manageria. Pyydä pääsyä YouTube-kumppanuuspäälliköltä.

Paketinlataaja-työkalulla voit ladata metadataa, äänitallenteita ja videotiedostoja YouTubeen nopeasti yhdellä kertaa. Graafisen käyttöliittymän avulla voit vetää ja pudottaa ladattavia tiedostoja. Voit luoda uusia sisältökohteita tai päivittää olemassa olevia sisältökohteita lataamalla mediatiedostojen ohella sisältökohteiden metadatatiedoston (laskentataulukko tai DDEX-tiedosto).

Tiedostojen lataaminen Paketinlataaja-työkalulla:

1. Klikkaa vasemmasta valikosta Sisällönjakelu.

Jos et ole aiemmin käyttänyt mitään sisällönjakelutoimintoja, YouTube luo sinulle automaattisesti lataajatilin, kun ensimmäistä kertaa vierailet sisällönjakelusivuilla. Voit muokata lataajan sähköpostiosoitetta vasemman valikon Asetukset-osion kohdasta Lataajien tilit.

2. Klikkaa Todenna ja lataa.

3. Valitse ladattavat tiedostot.

Voit lisätä tiedostoja luetteloon kahdella tavalla:

• Vedä tiedostoja tietokoneelta tiedostolistaan.

• Klikkaa VALITSE TIEDOSTOT ‑painiketta ja valitse ladattavat tiedostot.

Tiedostoluetteloon on lisättävä yksi kelvollinen sisällönkuvaustiedosto, joko laskentataulukko tai DDEX-tiedosto. Lisäämisen jälkeen sisällönkuvaustiedosto vahvistetaan automaattisesti (näyttöön ilmestyy pyörivä kuvake). Lisää pakettiin tarvittaessa kaikki ääni- ja videotiedostot.

4. Korjaa sisällönkuvaustiedoston mahdolliset virheet.

Jos sisällönkuvaustiedostossa on virhe, joka estää sitä latautumasta, näkyviin tulee punainen kuvake. Näet tiedoston virheet klikkaamalla painiketta.

• Muokkaa alkuperäisen tiedoston metadataa. Kun olet valmis, lisää tiedosto uudelleen lataussivulle. Jos tiedostonimeä ei muuteta, YouTube korvaa aiemman tiedoston uudella ja aloittaa vahvistuksen uudelleen.

Jos tiedostoja puuttuu, lisää tiedostot lataussivulla. Vahvistus alkaa uudelleen automaattisesti. Kun sisällönkuvaustiedostossa ei ole enää virheitä, voit klikata Käsittele paketti ‑painiketta.

5. Valitse Käsittele paketti.

Käsittelyssä voi mennä pari minuuttia tai muutama tunti sen mukaan, kuinka monta tiedostoa ladataan, minkä kokoisia tiedostot ovat ja kuinka monimutkaisia muutokset ovat. Näet paketin käsittelyn etenemisen ja mahdolliset virheviestit Sisällönjakelu-sivulta kohdasta Omat paketit.