Penjar contingut al teu dropbox d'Aspera

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Després de validar les metadades d'un lot de pujada, ja pots penjar els fitxers. Per penjar contingut, copia els fitxers necessaris al teu dropbox i, a continuació, crea un fitxer buit anomenat delivery.complete per avisar-nos que els fitxers ja estan a punt.

Els fitxers que necessites per completar una pujada depenen del tipus de recurs que penges. Totes les tasques de pujada han d'incloure un fitxer de metadades en format XML o CSV i tots els fitxers multimèdia nous a què el fitxer de metadades fa referència pel nom.

Et recomanem que pengis els recursos nous un per un, cadascun amb la seva pròpia carpeta de dropbox i el seu fitxer de metadades. Per exemple, si penges tres episodis d'un programa de televisió, crea tres carpetes i tres fitxers de metadades independents. Aquest mètode facilita el seguiment del progrés de la pujada i limita l'impacte de qualsevol problema que es produeixi, sense afectar la velocitat de processament de la pujada.

(Altres pràctiques recomanades)
El període de manteniment setmanal dels dropbox d'Aspera és dilluns d'1:00 a 5:00 hora estàndard del Pacífic. Si penges contingut durant aquest període, és possible que el teu client Aspera estigui desconnectat del dropbox. En aquest cas, torna a connectar-te al dropbox al cap de cinc o deu minuts i torna a enviar el fitxer complet.

Per penjar contingut al dropbox d'Aspera, segueix aquests passos:

1. Obre el client Aspera.

2. Selecciona la connexió del teu dropbox al quadre Connection (Connexió) de la dreta i, a continuació, fes clic al botó Connect (Connecta).

El client Aspera es connecta al teu dropbox i mostra les carpetes de nivell superior.

Si encara no has configurat una connexió per al teu dropbox, consulta l'article Connectar-se al dropbox d'Aspera.

3. Crea una carpeta per a la tasca de pujada nova.

Per crear una carpeta, fes clic amb el botó dret a la carpeta principal i selecciona New > Folder (Nou > Carpeta). Per evitar possibles conflictes, et recomanem que creïs un directori cada vegada que publiquis contingut i que incloguis una marca de temps o un identificador incremental al nom de cada directori.

4. Copia tots els fitxers del paquet de pujada a la carpeta nova.

Per copiar fitxers en una carpeta, assegura't que la carpeta en qüestió estigui oberta a la dreta, ressalta els fitxers al quadre de l'esquerra i fes clic a la fletxa que mira cap a la dreta.

5. Quan hagis copiat tots els fitxers, penja el fitxer delivery.complete a la mateixa carpeta.

Després de publicar el fitxer delivery.complete, no has d'afegir cap altre fitxer al directori ni a cap dels seus subdirectoris. En funció de la mida del lot, els fitxers poden tardar uns quants segons o minuts a començar a processar-se. No pengis més d'un fitxer delivery.complete per lot.

Després de processar cada lot de pujada, el motor de pujada publica un informe d'estat en què es detallen les accions dutes a terme per a cada element del lot. Aquest informe s'anomena status-xml-nomdelfitxer, en què xml-nomdelfitxer és el nom del teu fitxer de metadades. L'informe d'estat s'inclou al teu dropbox al mateix directori que el lot de pujada.

El temps necessari per processar un lot de pujada i generar un informe d'estat varia en funció de la càrrega del sistema i de les accions sol·licitades. Per exemple, el sistema necessita molt menys temps per processar les actualitzacions de les metadades d'un recurs que per processar fitxers de referència nous. El motor de pujada també dedicarà més temps a processar els lots que generin accions amb errors, ja que el sistema provarà de repetir-les per assegurar-se que els errors no han estat causats per condicions temporals, com ara el temps d'inactivitat del sistema. En alguns casos, és possible que necessitem més d'un dia per processar un lot de pujada.