Anslut till din Aspera-dropbox

Funktionerna som beskrivs i den här artikeln är bara tillgängliga för partner som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll på YouTube med hjälp av Innehållshanteraren.

När du har konfigurerat din servermapp måste du skapa en återanvändbar anslutning mellan din Aspera-klient och din servermapp.

Se till att du har servermappens namn och IP-adressen till hands för enkel hänvisning. Du kan hitta den här informationen på Servermappkontots sida med inställningar i Innehållshanteraren på YouTube.

Skapa en Aspera-anslutning:

1. Öppna Aspera-klienten.

2. Klicka på ikonen Connections (Anslutningar) för att öppna Connection Manager (Anslutningshanteraren).

3. Klicka på + för att skapa en ny anslutning.

4. Ange servermappens IP-adress i textrutan Host (Värd).

5. Ange servermappens namn i textrutan User (Användare).

6. Välj Public Key (Offentlig nyckel) som autentiseringsalternativ och välj sedan nyckeln för den här servermappen från listan med tillgängliga nycklar.

7. Klicka på knappen Advanced (Avancerat) för att visa Advanced Connection Settings (Avancerade anslutningsinställningar).

8. Ändra värdet för SSH-port (TCP) till 33001.

9. Klicka på OK två gånger för att spara dina ändringar och återgå till startskärmen på Aspera-klienten.

Din nya anslutning visas till höger på skärmen.