Koble til opplastingskontoen din for Aspera

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Når du har konfigurert opplastingskontoen din, må du opprette en gjenbrukbar tilkobling mellom Aspera-klienten og opplastingskontoen.

Sørg for at du har navnet og IP-adressen til opplastingskontoen lett tilgjengelig. Du finner denne informasjonen under Opplasterkontoer under Innstillinger på menyen til venstre.

Slik oppretter du en Aspera-tilkobling:

1. Åpne Aspera-klienten din.

2. Klikk på Connection-ikonet (Tilkoblinger) for å åpne Connection Manager (Tilkoblingsbehandler).

3. Klikk på + for å opprette en ny tilkobling.

4. Skriv inn vertsnavnet for opplastingskontoen du har fått av partnerrepresentanten din, i tekstfeltet Host (Vert). Vertsnavnet må være ett av følgende og samsvare med den geografiske posisjonen din:

• us.aspera.googleusercontent.com

• eu.aspera.googleusercontent.com

• asia.aspera.googleusercontent.com

5. Skriv inn navnet på opplastingskontoen i tekstfeltet User (Bruker). Det skal begynne med «asp-».

6. Velg Public Key (Offentlig nøkkel) som autentiseringsalternativ, og velg deretter nøkkelen for denne opplastingskontoen fra listen over tilgjengelige nøkler.

7. Klikk på Advanced-knappen (Avansert) for å se Advanced Connection Settings (Avanserte innstillinger for tilkoblinger).

8. Endre verdien for SSH Port (TCP) (SSH-port (TCP)) til 33001.

9. Klikk på OK to ganger for å lagre endringene og gå tilbake til hovedskjermen i Aspera-klienten.

Den nye tilkoblingen vises til høyre på skjermen.