Connectar-se al dropbox d'Aspera

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Un cop hagis configurat el teu dropbox, has de crear una connexió reutilitzable entre el teu client Aspera i el teu dropbox.

Assegura't que tens el nom del dropbox i l'adreça IP a mà per poder-los consultar fàcilment. Pots trobar aquesta informació a Comptes del programa per penjar vídeos al menú de l'esquerra Configuració.

Per crear una connexió Aspera:

1. Obre el client Aspera.

2. Fes clic a la icona Connections (Connexions) per obrir Connection Manager (Gestor de connexions).

3. Fes clic a + per crear una connexió nova.

4. Introdueix al quadre de text Host (Amfitrió) el nom d'amfitrió del dropbox que t'ha proporcionat el teu representant de partners. El nom d'amfitrió ha de ser un dels següents i ha de coincidir amb la teva ubicació geogràfica:

• us.aspera.googleusercontent.com

• eu.aspera.googleusercontent.com

• asia.aspera.googleusercontent.com

5. Introdueix el nom del dropbox al quadre de text User (Usuari). Ha de començar per "asp-".

6. Selecciona Public Key (Clau pública) com a opció d'autenticació i, a continuació, selecciona la clau per a aquest dropbox de la llista de claus disponibles.

7. Fes clic al botó Advanced (Opcions avançades) per mostrar la finestra Advanced Connection Settings (Configuració de connexió avançada).

8. Canvia el valor d'SSH Port (TCP) (Port SSH [TCP]) a 33001.

9. Fes clic a D'acord dues vegades per desar els canvis i tornar a la pantalla principal del client Aspera.

La teva connexió nova es mostrarà a la part dreta de la pantalla.