Konfigurer opplastingskontoen din

Disse funksjonene er bare tilgjengelige for partnere som bruker YouTube-innholdsbehandlingen til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Når partnerrepresentanten din har opprettet opplastingskontoen din, må du konfigurere standardinnstillingene for kontoen.

Slik konfigurerer du opplastingskontoen din:

1. Logg på YouTube-innholdsbehandlingen.

2. Velg Opplasterkontoer under Innstillinger på menyen til venstre.

3. Registrer navnet og adressen til opplastingskontoen.

Denne informasjonen trenger du for å koble til opplastingskontoen.

Navnet på opplastingskontoer for Aspera begynner med asp-, mens navnet på SFTP-kontoer begynner med yt-. Adressen til opplastingskontoen for Aspera vises som tjeneradressen, mens adressen til SFTP-kontoen er partnerupload.google.com.

Kontoer med mange innholdseiere kan ha mer enn én opplastingskonto. Pass på at du registrerer informasjonen for opplastingskontoen din.
  4. Bekreft at Standardkanal og Offentlige SSH-nøkler er riktige.

Standard YouTube-bruker identifiserer kontoen (kanalen) som blir utpekt som eier av de opplastede videoene hvis innholdsfeeden ikke spesifiserer en annen eier.

Offentlige SSH-nøkler-feltet skal inneholde SSH-nøkkelen du har gitt til partnerrepresentanten din. Pass på at nøkkelen inneholder e-postadressen din på slutten.

5. I E-postadresser for varsling-tekstfeltet angir du én eller flere e-postadresser YouTube skal sende statusrapporter til.

Hvis du angir flere e-postadresser, skriver du én per linje.  Klikk på Lagre.

Merk at opplastingskontoen gjelder per innholdseier, ikke per kanal. Du kan med andre ord laste opp til flere forskjellige kanaler ved hjelp av bare én opplastingsko