Konfigurer opplastingskontoen din

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelige for partnere som bruker innholdsbehandlingen på YouTube til å administrere det opphavsrettsbeskyttede innholdet sitt.

Når partnerrepresentanten din har opprettet opplastingskontoen din, må du konfigurere standardinnstillingene for kontoen din.

Slik konfigurerer du opplastingskontoen din:

1. Logg på Kontrollpanelet for YouTube-innholdseieren din.

2. Klikk på Opplasterkontoer i Innholdslevering-boksen.

3. Registrer navnet og adressen på opplastingskontoen.

Du trenger denne informasjonen for å koble til opplastingskontoen.

For Aspera-opplastingskontoer starter navnet med asp-. For SFTP-opplastingskontoer starter navnet med yt-. Adressen til en Aspera-opplastingskonto vises som Tjeneradressen. Adressen til en SFTP-opplastingskonto er partnerupload.google.com.

Kontoer med mange innholdseiere kan ha mer enn én opplastingskonto. Pass på at du registrerer informasjonen for opplastingskontoen din.
  4. Bekreft at Standardkanal og Offentlige SSH-nøkler er riktige.

Standard YouTube-bruker identifiserer kontoen (kanalen) som blir utpekt som eier av de opplastede videoene hvis innholdsfeeden ikke spesifiserer en annen eier.

Offentlige SSH-nøkler-feltet skal inneholde SSH-nøkkelen du har gitt til partnerrepresentanten din. Pass på at nøkkelen inneholder e-postadressen din på slutten.

5. I E-postadresser for varsling-tekstfeltet angir du én eller flere e-postadresser YouTube skal sende statusrapporter til.

Angi én e-postadresse per linje når du angir flere.  Klikk på Lagre.

Vær oppmerksom på at det er én opplastingskonto per innholdseier, ikke per kanal. Du kan med andre ord laste opp til flere forskjellige kanaler ved hjelp av bare én opplastingskonto.