Dropboxin määrittäminen

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Kun yhteistyökumppani on luonut sinulle dropboxin, sinun on määritettävä tilisi oletusasetukset.

Dropboxin määrittäminen:

1. Kirjaudu sisään YouTube Content Manageriin.

2. Klikkaa vasemman valikon Asetukset-osiosta Lataajien tilit.

3. Merkitse dropboxin nimi ja osoite muistiin.

Tarvitset näitä tietoja, kun muodostat yhteyden dropboxiin.

Aspera-dropboxien nimien alussa on asp- ja SFTP-dropboxien nimien alussa yt-. Aspera-dropboxin osoitteena näkyy palvelimen osoite, kun taas SFTP-dropboxin osoitteena näkyy partnerupload.google.com.

Jos tilillä on useita sisällön omistajia, sillä voi myös olla useampi kuin yksi dropbox. Varmista, että otat talteen juuri oman dropboxisi tiedot.
  4. Varmista, että Oletuskanava- ja Julkiset SSH-avaimet ‑kenttien tiedot ovat oikein.

YouTuben oletuskäyttäjä määrittää tilin (kanavan), joka nimetään lataamiesi videoiden omistajaksi, jos sisältösyötteessä ei määritetä muuta omistajaa.

Julkiset SSH-avaimet ‑kentässä tulisi olla SSH-avain, jonka toimitit kumppaniedustajallesi. Varmista, että avaimen lopussa on sähköpostiosoitteesi.

5. Kirjoita Ilmoitusten sähköpostiosoitteet ‑tekstikenttään yksi tai useampi sähköpostiosoite, johon haluat YouTuben lähettävän tilaraportteja.

Kirjoita kukin sähköpostiosoite omalle rivilleen.  Klikkaa Tallenna.

Dropbox ei ole kanavakohtainen, vaan se on tarkoitettu sisällön omistajalle. Voit siis ladata sisältöä useille eri kanaville yhden dropboxin kautta.