Konfigurer din dropboks

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Når din partnerrepræsentant har oprettet din dropboks, skal du konfigurere standardindstillingerne for din konto.

Sådan konfigurerer du din dropboks:

1. Log ind på YouTube CMS.

2. Klik på Uploaderkonti, som du finder under Indstillinger i menuen til venstre.

3. Notér dropboksens navn og adresse.

Du får brug for disse oplysninger for at oprette forbindelse til dropboksen.

Navnet på Aspera-dropbokse starter med asp-, mens navnet på SFTP-dropbokse starter med yt-. Adressen til Aspera-dropbokse vises som Serveradresse, og adressen til SFTP-dropbokse er partnerupload.google.com.

Konti med flere indholdsejere kan have mere end én dropboks. Sørg for at registrere oplysningerne for din dropboks.
  4. Bekræft, at standardkanalen og den offentlige SSH-nøgle er korrekte.

YouTube-standardbrugeren identificerer kontoen (kanalen), der vil blive udpeget som ejeren af dine uploadede videoer, hvis indholdsfeedet ikke angiver en anden ejer.

Boksen Den offentlige SSH-nøgle skal indeholde den SSH-nøgle, du har angivet til din partnerrepræsentant. Vær sikker på, at nøglen indeholder din mailadresse i slutningen.

5. Indtast en eller flere mailadresser, som YouTube skal sende statusrapporter til, i tekstfeltet Mailadresser til notifikationer.

Hvis der er flere mailadresser, skal du angive én pr. linje.  Klik på Gem.

Bemærk, at en dropboks gælder for hver indholdsejer og ikke for hver kanal. Det vil sige, at du kan uploade til flere forskellige kanaler med blot én dropbox