Livestriimin tekstitysvaatimukset

Tekstitys tarkoittaa ohjelman äänisisällön näyttämistä tekstimuodossa. Livestriimiin lisätään tekstitys lähettämällä se YouTubeen. Tekstityksen voi joko upottaa videoon tai lähettää käyttämällä tuettua ohjelmistoa, jolla voi lähettää tekstityksiä HTTP POST ‑pyynnön kautta.

Jos livetapahtuma lähetetään tekstitettynä Yhdysvaltain televisiossa, tekstityksen on ehkä oltava myös verkkoversiossa. Seuraavassa on FCC:n tekstitysohjeita aiheesta: http://www.fcc.gov/guides/captioning-internet-video-programming

Luo tapahtuma tavalliseen tapaan YouTube Live ‑ympäristössä.

Lähetä upotettuja 608/708-tekstityksiä

1. Mene osoitteeseen youtube.com/livestreaming/stream
  2. Valitse yläreunasta Striimaa.
  3. Lisää striimille nimi ja kuvaus ja valitse Luo striimi.
  4. Valitse Asetukset.
  5. Valitse Asetukset.
  6. Laita Tekstitykset-asetus päälle.
  7. Valitse avattavasta valikosta Upotettu 608/708.
  8. Klikkaa Tallenna.
  9. Valitse enkooderin asetuksista EIA 608 / CEA 708 ‑tekstitykset (voidaan kutsua myös nimellä upotettu tekstitys tai englanniksi "embedded captions"). Määrityksistäsi riippuen toiminto voi lukea tekstitykset tietynmuotoisesta tiedostosta tai koodata ne reaaliajassa. Vaikka 608/708-standardi tukee jopa neljää kieliraitaa, YouTube tukee tällä hetkellä vain yhtä tekstitysraitaa.

Tuetut ohjelmistot

Total Eclipse

• Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan Eclipse/AccuCap 6.0.0.5 tai uudempi. Saat asennus- ja käyttöohjeita ottamalla yhteyden tukeen (support@eclipsecat.com tai 1 800 800 1759).

Case CATalyst

• Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan Case CATalyst BCS:n versio 14.52 tai uudempi. Saat asennus- ja käyttöohjeita ottamalla yhteyden tukeen (1 800 323 4247 tai 630 532 5100).

Caption Maker

• Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan CaptionMakerin versio 5.22 tai uudempi. Saat asennus- ja käyttöohjeita ottamalla yhteyden tekniseen tukeen.

StreamText.Net

• Pilvipohjainen tekstitysten toimitusjärjestelmä, joka on yhteensopiva kaikkien puhetta tekstiksi muuntavien järjestelmien kanssa. Saat ohjeita ottamalla yhteyden tukeen: support@streamtext.net.

Livestriimin tekstitysvaatimukset Tapahtumat-toiminnossa

Upotettujen 608/708-tekstitysten lähettäminen livestriimiin
  1. Asetukset-sivun Asetukset-välilehdellä on osio nimeltä Tekstitys. Valitse avattavasta valikosta Upotettu 608/708.
  2. Valitse Tallenna.
  3. Valitse enkooderin asetuksista EIA 608 / CEA 708 ‑tekstitykset (voidaan kutsua myös nimellä upotettu tekstitys tai englanniksi "embedded captions"). Määrityksistäsi riippuen toiminto voi lukea tekstitykset tietynmuotoisesta tiedostosta tai koodata ne reaaliajassa. Vaikka 608/708-standardi tukee jopa neljää kieliraitaa, YouTube tukee tällä hetkellä vain yhtä tekstitysraitaa.
Ota tekstitykset käyttöön tapahtumissa

(Edellyttää jonkin alla luetellun tuetun ohjelmiston käyttöä)

1. Kun olet luonut tapahtuman, lisää lähetykseen 30 tai 60 sekunnin viive Lisäasetukset-välilehdellä.
  2. Asetukset-sivun Asetukset-välilehdellä on osio nimeltä Tekstitys. Laita tekstitykset päälle.
  3. Kopioi tekstitysten lähetysosoite klikkaamalla sen laatikkoa. Tämä on allekirjoitettu HTTP-URL-osoite.
    Kuhunkin lähetyspisteeseen voi liittyä vain yksi tekstityssyöte.
  4. Välitä tämä URL-osoite tekstityksen toimittajalle, jotta hän voi lisätä sen YouTuben tukemaan tekstitysohjelmaan.
  5. Valitse Tallenna.
Parhaan tuloksen saat varmistamalla, että järjestelmäsi kello on oikeassa ajassa. Poista myös käytöstä viruksentorjuntaohjelmat, jotka saattaisivat häiritä tekstitysohjelmaa.

Tuetut ohjelmistot

• Total Eclipse
    • Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan Eclipse/AccuCap 6.0.0.5 tai uudempi.
    • Saat asennus- ja käyttöohjeita ottamalla yhteyden tukeen (support@eclipsecat.com tai 1 800 800 1759).
  • Case CATalyst
    • Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan Case CATalyst BCS:n versio 14.52 tai uudempi.
    • Saat asennus- ja käyttöohjeita ottamalla yhteyden tukeen (1 800 323 4247 tai 630 532 5100).
  • Caption Maker
    • Tämän ominaisuuden käyttöön tarvitaan CaptionMakerin versio 5.22 tai uudempi.
    • Saat asennus- ja käyttöohjeita ottamalla yhteyden tekniseen tukeen.
  • StreamText.Net
    • Pilvipohjainen tekstitysten toimitusjärjestelmä, joka on yhteensopiva kaikkien puhetta tekstiksi muuntavien järjestelmien kanssa.
    • Saat ohjeita ottamalla yhteyden tukeen: support@streamtext.net.

Jos edustat tekstitysten palveluntarjoajaa ja haluat tietää enemmän YouTuben HTTP-tekstityksistä, täytä tämä lomake.