Krav til livetekstning

Undertekster henviser til den visuelle visning af lyd i et program. Hvis du vil føje undertekster til din livestream, skal du sende undertekster til YouTube. Teksterne kan enten være indlejret i videoen eller sendes via understøttet software, der kan sende undertekster via HTTP POST-anmodninger.

I forbindelse med live-events, der vises på amerikansk tv med undertekster, er undertekster muligvis også påkrævet online. Du kan gennemgå FCCs oplysninger om emnet her: http://www.fcc.gov/guides/captioning-internet-video-programming

Opret dit event, som du normalt ville gøre. Du skal bruge YouTubes liveplatform.

Afsendelse af indlejrede 608/708-undertekster

1. Opret en livestream ved at gå til youtube.com/livestreaming/stream
  2. Klik på Stream øverst.
  3. Angiv en titel og en beskrivelse, og klik derefter på Opret stream.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Klik på Konfiguration.
  6. Slå undertekster til.
  7. Vælg Indlejret 608/708 i rullemenuen.
  8. Klik på Gem.
  9. Vælg EIA 608/CEA 708-undertekster i koderindstillinger, også kaldet "integrerede" undertekster. Afhængigt af din opsætning læses undertekster fra et bestemt filformat eller kodes i realtid. Selvom standarden 608/708 understøtter op til 4 sprogspor, understøtter YouTube i øjeblikket kun ét spor med undertekster.

Understøttet software

Total Eclipse

• Du skal have Eclipse/AccuCap 6.0.0.5 eller nyere for at bruge denne funktion. Kontakt teknisk support (support@eclipsecat.com eller 1-800-800-1759) for at få vejledning om installation og brug.

Case CATalyst

• Du skal bruge version 14.52 eller nyere af Case CATalyst BCS for at bruge denne funktion. Kontakt teknisk support (1-800-323-4247 eller 630-532-5100) for at få vejledning om installation og brug.

Caption Maker

• Du skal bruge version 5.22 eller nyere af CaptionMaker for at bruge denne funktion. Kontakt teknisk support for at få vejledning om installation og brug.

StreamText.Net

• Skybaseret undertekstleveringssystem, som er kompatibelt med alle indtalingsplatforme. Kontakt support på support@streamtext.net for at få vejledning.

Krav til undertekster til livearrangementer

Afsendelse af indlejrede 608/708-undertekster til en livestream
  1. Nederst på fanen Konfiguration i Indstillinger er der en sektion til undertekster. Vælg Indlejret 608/708 i rullemenuen.
  2. Klik på Gem.
  3. Vælg EIA 608/CEA 708-undertekster, også kaldet "integrerede" undertekster, i dine koderindstillinger. Afhængigt af din opsætning læses undertekster fra et bestemt filformat eller kodes i realtid. Selvom standarden 608/708 understøtter op til 4 sprogspor, understøtter YouTube i øjeblikket kun ét spor med undertekster.
Aktivering af undertekster for events

(Kræver brug af understøttet software, som står angivet nedenfor)

1. Når du har oprettet eventet, skal du sørge for at tilføje en forsinkelse af udsendelsen på 30 eller 60 sekunder. Det gør du på fanen Avancerede indstillinger.
  2. Nederst på fanen Konfiguration under Indstillinger er der en sektion til undertekster. Slå undertekster til.
  3. Klik på feltet "Webadresse til inkorporering af tekst" for at kopiere webadressen til inkorporering af tekst. Dette er en signeret HTTP-webadresse.
    Hver stream kan kun have ét undertekstfeed.
  4. Giv denne webadresse til din undertekstudbyder, som så kan tilføje den ved hjælp af YouTube-understøttet undertekstsoftware.
  5. Klik på Gem.
Du opnår de bedste resultater ved at sørge for, at systemets ur er indstillet korrekt. Deaktiver også eventuel antivirussoftware, der kan forstyrre din undertekstsoftware.

Understøttet software

• Total Eclipse
    • Du skal have Eclipse/AccuCap 6.0.0.5 eller nyere for at bruge denne funktion.
    • Kontakt teknisk support (support@eclipsecat.com eller 1-800-800-1759) for at få vejledning om installation og brug.
  • Case CATalyst
    • Du skal bruge version 14.52 eller nyere af Case CATalyst BCS for at bruge denne funktion.
    • Kontakt teknisk support (1-800-323-4247 eller 630-532-5100) for at få vejledning om installation og brug.
  • Caption Maker
    • Du skal bruge version 5.22 eller nyere af CaptionMaker for at bruge denne funktion.
    • Kontakt teknisk support for at få vejledning om installation og brug.
  • StreamText.Net
    • Skybaseret undertekstleveringssystem, som er kompatibelt med alle indtalingsplatforme.
    • Kontakt support på support@streamtext.net for at få vejledning.

Udfyld denne formular, hvis du er en undertekstleverandør og gerne vil vide mere om YouTubes undertekster via HTTP.