Requisits dels subtítols

Els subtítols són la representació visual de l'àudio en un programa. Per afegir subtítols a la teva reproducció en directe, has d'enviar-los a YouTube. Els subtítols poden inserir-se al vídeo o enviar-se a través d'un programari compatible que pugui enviar subtítols mitjançant sol·licituds POST HTTP.

En el cas dels esdeveniments en directe que s'emetin per televisió als Estats Units amb subtítols, caldrà que els subtítols també estiguin disponibles en línia. Et recomanem que consultis la informació de la Comissió Federal de Comunicacions (CFC) dels EUA sobre aquest tema: http://www.fcc.gov/guides/captioning-internet-video-programming.

Crea un esdeveniment tal com ho fas normalment. Has de fer servir la plataforma YouTube Live.

Publicar subtítols 608/708 inserits

1. Per crear una reproducció en directe, ves a youtube.com/livestreaming/stream.
  2. A la part superior, fes clic a Reproducció en directe.
  3. Introdueix un títol i una descripció i, a continuació, fes clic a Crea una reproducció.
  4. Fes clic a Configuració.
  5. Fes clic a Configuració.
  6. Activa Subtítols.
  7. Al menú desplegable, selecciona Subtítols 608/708 inserits.
  8. Fes clic a Desa.
  9. A la configuració del codificador, tria els subtítols CEA-708 o EIA-608, de vegades també anomenats subtítols "inserits". En funció de la teva configuració, és possible que els subtítols es llegeixin des d'un format de fitxer concret o que es codifiquin en temps real. Tot i que els estàndards 608 i 708 admeten fins a 4 pistes d'idioma, actualment YouTube només admet 1 pista de subtítols.

Programari compatible

Total Eclipse

• Per utilitzar aquesta funció, necessitaràs Eclipse o AccuCap 6.0.0.5 o una versió posterior. Contacta amb l'equip d'assistència tècnica (escrivint a support@eclipsecat.com o trucant al número 1-800-800-1759) per obtenir instruccions d'instal·lació i ús.

Case CATalyst

• Per utilitzar aquesta funció, necessitaràs Case CATalyst BCS 14.52 o una versió posterior. Contacta amb l'equip d'assistència tècnica (trucant als números 1-800-323-4247 o 630-532-5100) per obtenir instruccions d'instal·lació i ús.

Caption Maker

• Per utilitzar aquesta funció, necessitaràs CaptionMaker 5.22 o una versió posterior. Contacta amb l'equip d'assistència tècnica per obtenir instruccions d'instal·lació i ús.

StreamText.Net

• Sistema de publicació de subtítols basat en núvol que és compatible amb totes les plataformes de parla a text. Envia un correu electrònic a l'adreça support@streamtext.net per obtenir instruccions.

Requisits dels subtítols en directe per als esdeveniments

Publicar subtítols 608/708 inserits a les reproduccions en directe
  1. A Configuració, a la part inferior de la pestanya Configuració, hi ha la secció Subtítols. Selecciona l'opció Subtítols 608/708 inserits del menú desplegable.
  2. Prem Desa.
  3. A la configuració del codificador, tria els subtítols CEA-708 o EIA-608, de vegades també anomenats subtítols "inserits". En funció de la teva configuració, és possible que els subtítols es llegeixin des d'un format de fitxer concret o que es codifiquin en temps real. Tot i que els estàndards 608 i 708 admeten fins a 4 pistes d'idioma, actualment YouTube només admet 1 pista de subtítols.
Activar els subtítols per a esdeveniments

Cal fer servir un dels programes compatibles que s'enumeren més endavant.

1. Un cop hagis creat l'esdeveniment, assegura't d'afegir un retard d'emissió de 30 o 60 segons a la pestanya Configuració avançada.
  2. A Configuració, a la part inferior de la pestanya Configuració, hi ha la secció Subtítols. Activa l'opció Subtítols.
  3. Per copiar l'URL d'ingesta de subtítols, fes clic al quadre URL d'ingesta de subtítols. És un URL HTTP signat.
    Cada punt d'entrada de reproducció només pot tenir un feed de subtítols.
  4. Proporciona aquest URL al subtitulador perquè l'introdueixi al programari de subtítols compatible amb YouTube.
  5. Prem Desa.
Per obtenir els millors resultats, comprova que l'hora del sistema sigui precisa. A més, desactiva el programari antivirus que pugui interferir en el programari de subtitulació.

Programari compatible

• Total Eclipse
    • Per utilitzar aquesta funció, necessitaràs Eclipse o AccuCap 6.0.0.5 o una versió posterior.
    • Contacta amb l'equip d'assistència tècnica (escrivint a support@eclipsecat.com o trucant al número 1-800-800-1759) per obtenir instruccions d'instal·lació i ús.
  • Case CATalyst
    • Per utilitzar aquesta funció, necessitaràs Case CATalyst BCS 14.52 o una versió posterior.
    • Contacta amb l'equip d'assistència tècnica (trucant als números 1-800-323-4247 o 630-532-5100) per obtenir instruccions d'instal·lació i ús.
  • Caption Maker
    • Per utilitzar aquesta funció, necessitaràs CaptionMaker 5.22 o una versió posterior.
    • Contacta amb l'equip d'assistència tècnica per obtenir instruccions d'instal·lació i ús.
  • StreamText.Net
    • Sistema de publicació de subtítols basat en núvol que és compatible amb totes les plataformes de parla a text.
    • Envia un correu electrònic a l'adreça support@streamtext.net per obtenir instruccions.

Si ets un proveïdor de subtítols i vols obtenir més informació sobre els subtítols mitjançant el protocol HTTP a YouTube, emplena aquest formulari.