YouTube-kanavan siirtäminen bränditilille

Kun kanava on linkitetty bränditiliin, useat eri ihmiset voivat hallinnoida sitä Google-tiliensä kautta. Jos sinulla on jo YouTube-kanava, voit linkittää sen haluamaasi bränditiliin.

Ennen aloittamista: Tarkista, onko kanavasi jo linkitetty bränditilille. Toimi näin:

• Jos kanavaasi ei ole linkitetty: Noudata alla olevia ohjeita.
  • Jos kanavasi on jo linkitetty: Voit lisätä kanavan ylläpitäjiä tai siirtää kanavan toiselle bränditilille noudattamalla alla olevia ohjeita.

Voit myös pelkästään muuttaa kanavasi nimeä noudattamalla kanavan nimen muutosohjeita.

Kanavan ja bränditilin linkittäminen

Jos YouTube-kanavasi on yhdistetty henkilökohtaiseen Google-tiliisi, voit siirtää sen uuteen tai olemassa olevaan bränditiliin. Näin kanavallasi voi olla eri nimi kuin Google-tililläsi, mutta voit edelleen hallita sitä Google-tililtäsi. Voit myös lisätä kanavallesi useita ylläpitäjiä.

Huomaa, että voit siirtää kanavasi vain Google-tilisi omistamalle bränditilille.

Kanavan siirtäminen uudelle bränditilille

Voit luoda uuden bränditilin Google-tililläsi ja linkittää sitten YouTube-kanavasi siihen.

1. Kirjaudu sisään YouTubeen tietokoneella tai mobiilisivustolla.
  2. Siirry kanavaluetteloosi.
  3. Valitse Luo uusi kanava.
  4. Nimeä bränditili ja vahvista tilisi antamalla pyydetyt tiedot. Valitse sitten Valmis. Uusi bränditili luodaan.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta tilinvaihtaja ja kirjaudu henkilökohtaiselle YouTube-kanavallesi, jonka haluat siirtää bränditilille.
    • Huom. On tärkeää, että olet kirjautunut tilille, jonka haluat siirtää bränditilille (bränditilille kirjautumisen sijaan). Näin varmistat, ettei kanavaasi poistetta tahattomasti siirron aikana.
  6. Siirry tilin lisäasetuksiin klikkaamalla oikeasta yläkulmasta tilikuvaketta ja valitsemalla Asetukset tai Settings. Valitse yleiskatsaussivulla nimitietojesi vierestä Lisäasetukset.
  7. Klikkaa tilitietojen Siirrä kanava brändin tilille ‑linkkiä.
  8. Anna salasana. Näytöllä näkyy tietoja kanavastasi ja sen nykyisestä linkityksestä.
  9. Klikkaa Valitse tili ‑linkkiä ja valitse bränditili luettelosta.
  10. Valitse YouTube-kanava on jo liitetty ‑ruudusta Poista kanava. Huom. Tämä poistaa siirron kohteen olevalle bränditilille tällä hetkellä liitetyn kanavan (ja sen videot).
  11. Tarkista, miltä kanavasi nimi näyttää siirron jälkeen, ja valitse Siirrä kanava.
  12. Jos haluat lisätä kanavalle ylläpitäjän, noudata kanavan ylläpitäjän lisäysohjeita.

Kanavan siirtäminen olemassa olevalle bränditilille

Jos YouTube-kanavallasi on jo bränditili tai se on jo yhdistetty bränditiliin, voit linkittää kanavasi mille tahansa omistamallesi bränditilille.

1. Kirjaudu tietokoneella kanavalle, jonka haluat siirtää YouTubessa. Jos kanava on linkitetty bränditilille, kirjaudu sisään bränditilin omistajan tilille.
  2. Siirry tilin lisäasetuksiin klikkaamalla oikeasta yläkulmasta tilikuvaketta ja valitsemalla Asetukset tai Settings. Valitse yleiskatsaussivulla nimitietojesi vierestä Lisäasetukset.
  3. Klikkaa tilitietojen Siirrä kanava brändin tilille ‑linkkiä.
    • Huom. Varmista ennen kanavasi siirtoa, että olet kirjautunut siirrettävälle kanavalle. Näin varmistat, ettei kanavaasi poistetta tahattomasti siirron aikana.
  4. Anna salasana. Näytöllä näkyy tietoja kanavastasi ja sen nykyisestä linkityksestä.
  5. Katso tililläsi käytettävissä olevat valinnat klikkaamalla Valitse tili ‑linkkiä.
  6. Tarkista, miltä kanavasi nimi näyttää siirron jälkeen, ja valitse Siirrä kanava. Huom. Tämä poistaa siirron kohteen olevalle bränditilille tällä hetkellä liitetyn kanavan (ja sen videot).
  7. Jos haluat lisätä kanavalle ylläpitäjän, seuraa kanavan ylläpitäjän lisäysohjeita.

Huom. Seuraavaa sisältöä ei voi siirtää: Kaikki kanavan kommentit, lähetetyt ja vastaanotetut viestit, vahvistusmerkit ja automaattisen suodattimen yhteisöasetukset. Sinulle näytetään varoitus, jos kanavallasi on tällaista sisältöä.

Jos kanavallasi on muokattu URL-osoite, sitä ei siirretä uudelle kanavallesi.

Haluamani vaihtoehto ei ole saatavilla olevien sivujen luettelossa

Jos haluat siirtää kanavasi bränditilille, jonka omistaa eri Google-tili, voit siirtää kyseisen bränditilin omistajuuden Google-tilillesi. Kun Google-tilisi omistaa bränditilin, voit valita kyseisen bränditilin siirtäessäsi kanavasi.

Jos kanavasi on tällä hetkellä linkitetty bränditiliin, voit siirtää sivusi omistajuuden toiselle Google-tilille ja kirjautua sisään kyseiselle tilille kanavan siirtoa varten.