Flyt din YouTube-kanal til en anden konto

Du kan flytte din kanal (inklusive videoer, likes osv.) fra én konto til en anden.

Før du går i gang:

YouTube-kanaler er pr. automatik tilknyttet en konto. Der er to slags konti:

Google-konto Du skal have en Google-konto for at logge ind på YouTube. Dit kanalnavn er det samme som navnet på din Google-konto.
Brandkonto En brandkonto er specifik for dit brand. Den er forskellig fra din personlige Google-konto. Hvis en kanal er knyttet til en brandkonto, kan flere personer administrere den fra deres Google-konti. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en brandkonto.

Følg denne vejledning for at flytte din kanal til en anden konto:

1. Klik på dit profilbillede øverst til højre på youtube.com
  2. Klik på Skift konto
  3. Log ind på den konto, der er knyttet til den kanal, du vil flytte.

Advarsel

Det er vigtigt, at du er logget ind på den konto, der er knyttet til den kanal, du vil flytte. Hvis du f.eks. gerne vil flytte en kanal, der er knyttet til din Google-konto, over til en brandkonto, skal du sikre dig, at du er logget ind på din Google-konto.

Hvis du omvendt vil flytte en kanal, der er knyttet til din brandkonto, over til din Google-konto, så skal du sikre dig, at du er logget ind på din brandkonto.

Dette sikrer, at din kanal ikke slettes utilsigtet under flytningen

4. Gå til dine avancerede kontoindstillinger
  5. Under Kontooplysninger skal du klikke på enten Flyt kanal til brandkonto eller Flyt kanal til din Google-konto eller en anden brandkonto.
  6. Angiv din adgangskode.
  7. På listen skal du vælge den konto, du vil flytte kanalen til.
    1. Hvis den konto, du vælger, allerede er knyttet til en YouTube-kanal, skal du klikke på Slet kanal i pop op-vinduet. Bemærk! Dette vil slette den kanal, der allerede er knyttet til den pågældende konto.Alt indhold på denne kanal (inklusive videoer, kommentarer, meddelelser, playlister og historik) vil derfor også blive slettet permanent.
  8. Se, hvordan dit kanalnavn vises efter flytningen, og klik derefter på Flyt kanalen
    • Vigtigt! Dette vil slette eksisterende kanaler (og alle deres videoer), der allerede er forbundet til den konto, du flytter til.
Bemærk, at noget indhold ikke kan flyttes: Alle kommentarer fra kanalen, sendte og modtagne meddelelser, verificeringsbadges og automatisk filtrering af indstillingerne for fællesskabet. Du får vist en advarsel, hvis din kanal har dette indhold. Hvis du har en brugertilpasset webadresse, flyttes den ikke til din nye kanal.