Moure el canal de YouTube a un altre compte

Pots moure el teu canal i els seus vídeos d'un compte a un altre, però no pots fer-ho si el teu compte és un compte supervisat o un compte de la feina o de centre educatiu.

Abans de començar:

El canal de YouTube està connectat automàticament a un compte. Hi ha dos tipus de comptes:

Compte de Google Per iniciar la sessió a YouTube, necessites un Compte de Google. Per defecte, el nom del teu canal és el mateix que el del teu Compte de Google.
Compte de marca

Un compte de marca és el compte específic d'una marca, i és diferent d'un Compte personal de Google. Si un canal està enllaçat a un compte de marca, el pot gestionar més d'un Compte de Google.

Informació sobre com pots crear un compte de marca:

1. Primer, comprova si ja tens un compte de marca.
  2. Inicia la sessió a YouTube.
  3. Ves a la teva llista de canals.
  4. Fes clic a Crea un canal.
  5. Emplena la informació per posar nom al compte de marca i verifica'l. Després, fes clic a Crea. Has creat el teu compte de marca.

Mou el teu canal a un altre compte de marca associat amb el mateix Compte de Google:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior de la pantalla, fes clic a la teva foto de perfil.
  3. Si cal, canvia de compte i inicia la sessió al Compte de Google associat amb el canal que vulguis moure.

Advertiment:

Pot ser que suprimeixis un altre canal per error. Per evitar-ho, comprova que tinguis la sessió iniciada al Compte de Google associat amb el canal que vulguis moure.

4. Fes clic a Configuració.
  5. Fes clic a Configuració avançada.
  6. Fes clic a Mou el canal a un compte de marca.
  7. A la llista que es mostra en pantalla, tria el compte al qual vols moure el canal. Si no veus una llista de comptes, pot ser a causa d'algun d'aquests motius:
    • El teu Compte de Google no és el propietari principal del compte. Obtén més informació sobre com pots canviar els propietaris del canal.
    • Altres usuaris tenen accés al teu canal als permisos de Studio. Per continuar, primer has de suprimir aquests usuaris a Studio. Obtén més informació sobre com pots suprimir l'accés.
    • El teu canal utilitzava un compte de marca i ha canviat als permisos. Per continuar, primer has de desactivar els permisos del canal a Studio.
      • Per desactivar aquesta funció, selecciona "Desactiva els permisos a YouTube Studio" a Configuració de YouTube Studio i després Permisos.
  8. Si el compte que tries ja està associat amb un canal de YouTube, fes clic a Substitueix i, a continuació, selecciona Suprimeix el canal al quadre que es mostra.
    • Important: aquesta acció suprimirà el canal que estigui associat amb el compte triat. Tot el contingut associat amb aquest canal se suprimirà permanentment, inclosos els vídeos, els comentaris, els missatges, les llistes de reproducció i l'historial.
  9. Comprova com es mostrarà el nom del canal després d'aquest procés i fes clic a Mou el canal
    • Recordatori: aquesta acció suprimirà tots els canals i vídeos que estiguin associats amb el compte a què vols moure el canal.
  10. Nota: és possible que se't demani que introdueixis la contrasenya i tornis a autenticar-te. Obtén més informació sobre com pots tornar a autenticar el teu compte.
Hi ha contingut que no es pot moure, com ara tots els comentaris fets pel canal, els missatges enviats i rebuts, les insígnies de verificació i el filtre automàtic de la configuració de la comunitat. Es mostrarà un advertiment si el teu canal inclou aquest contingut. Si tens un URL personalitzat, hauràs de suprimir-lo del compte i, després de 72 hores, configurar un URL personalitzat al compte nou.

Mou el compte de marca a un altre Compte de Google:

1. A YouTube, inicia la sessió com a propietari del compte de marca.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil i després Configuració .
  3. A "Compte", selecciona Afegeix o suprimeix gestors.
  4. Fes clic a Gestiona els permisos.
    1. Nota: és possible que se't demani que introdueixis la contrasenya i tornis a autenticar-te. Obtén més informació sobre com pots tornar a autenticar el teu compte.
  5. Tria Convida usuaris nous .
  6. Introdueix l'adreça electrònica del Compte de Google a què vols moure el canal.
  7. A sota dels noms, tria la funció que tindran:
    1. Els propietaris poden dur a terme la major part de les accions i controlen qui gestiona el compte. Tots els comptes han de tenir un propietari principal.
  8. Selecciona Convida i després Fet.
  9. Accepta la invitació que s'ha enviat per correu electrònic al Compte de Google que acabes d'afegir.
  10. Al cap de set dies, inicia la sessió amb el nou Compte de Google i torna a accedir a l'opció Gestiona els permisos.
  11. Al menú desplegable, canvia la funció del compte en què has iniciat la sessió a propietari principal.
  12. Fes clic a Transfereix al quadre que es mostra.