Problem med att använda verktyg från tredje part med varumärkeskonton

När du länkar dina kanaler till varumärkeskonton kan du växla mellan kanaler på ett och samma konto. Tyvärr saknar en del gamla appar och appar från tredje part stöd för kanalbyte. Du kan få ett felmeddelande, eller så loggas du in på fel kanal. Det här kan inträffa med:

• Appen iOS Photos
  • Vissa äldre mobilappar
  • Vissa enheter och spelkonsoler
  • Redigeringsprogram som iMovie eller Premiere
  • Verktyg som Wirecast
  • Andra program där API-autentisering används

Du kan lösa problemet genom att prova något av följande:

• Se till att du loggar in med e-postadressen och lösenordet för ditt Google-konto.
  • Se till att du använder den senaste versionen av appen.
  • Läs nedan om problemet kvarstår.

Välja vilken kanal som ska användas med appar från tredje part

Ange en standardkanal för ditt konto. Då väljs den kanalen när du loggar in på appar som inte har stöd för kanalväxling.