Problemer ved bruk av tredjepartsverktøy med merkevarekontoer

Ved å koble kanalene dine til merkevarekontoer kan du veksle mellom kanaler på samme konto. Enkelte tredjepartsapper og eldre apper støtter dessverre ikke veksling mellom kanaler. De kan føre til feil eller til at du blir logget på feil kanal. Dette kan skje med

• Bilder-appen for iOS
  • enkelte eldre mobilapper
  • enkelte enheter og spillkonsoller
  • redigeringsprogramvare som iMovie eller Premiere
  • verktøy som Wirecast
  • andre apper som bruker API-autentisering

Prøv å følge en av disse fremgangsmåtene for å løse problemet:

• Sørg for å logge på med e-postadressen og passordet for Google-kontoen din.
  • Sørg for å bruke den nyeste versjonen av appen.
  • Hvis dette ikke løser problemet, kan du se nedenfor.

Velg hvilken kanal som skal brukes med apper fra tredjeparter

Angi en standardkanal for kontoen din som velges når du logger på i apper som ikke støtter veksling mellom kanaler.