Problemen bij het gebruik van tools van derden met merkaccounts

Als je je kanalen koppelt aan merkaccounts, kun je eenvoudig schakelen tussen meerdere kanalen op één account. Helaas kun je in sommige apps van derden en oudere apps niet schakelen tussen kanalen. Ze geven soms een foutmelding of loggen in bij het verkeerde kanaal. Dit kan voorkomen bij:

• De iOS-app Foto's
  • Sommige oudere mobiele apps
  • Sommige apparaten en gamecontrollers
  • Bewerkingssoftware, zoals iMovie en Premiere
  • Tools zoals Wirecast
  • Andere applicaties die API-verificatie gebruiken

Voer een van de onderstaande stappen uit om het probleem op te lossen:

• Controleer of je bent aangemeld met je het e-mailadres en wachtwoord van je Google-account.
  • Controleer of je de meest recente versie van de app gebruikt.
  • Lees verder als dit het probleem niet oplost.

Kiezen welk kanaal je gebruikt voor apps van derden

Stel een standaardkanaal in voor je account om te bepalen welk kanaal wordt geselecteerd als je inlogt bij apps waarin je niet kunt schakelen tussen kanalen.