Ongelmat kolmannen osapuolen työkalujen ja bränditilin välillä

Kun yhdistät kanavasi bränditileihin, voit vaihdella yhdellä tilillä eri kanavien välillä. Valitettavasti jotkin kolmannen osapuolen sovellukset ja vanhemmat sovellukset eivät tue kanavan vaihtamista. Niissä voi esiintyä virheitä, tai ne voivat kirjata käyttäjän sisään väärään kanavaan. Tämä saattaa koskea

• iOS-järjestelmän Kuvat-sovellusta
  • joitakin vanhoja mobiilisovelluksia
  • joitakin laitteita ja pelikonsoleja
  • editointiohjelmia, kuten iMovie tai Premiere
  • Wirecastia tai muita vastaavia työkaluja
  • muita sovelluksia, jotka käyttävät API-todennusta.

Yritä korjata ongelma jollakin seuraavista tavoista:

• Varmista, että kirjaudut sisään Google-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  • Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota.
  • Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tutustu seuraaviin ohjeisiin.

Valitse kolmannen osapuolen sovellusten kanssa käytettävä kanava

Määritä tilisi oletuskanava. Tätä kanavaa käytetään, kun kirjaudut palveluun sovelluksilla, jotka eivät tue kanavan vaihtoa.