Bränditileihin ja kolmannen osapuolen työkaluihin liittyvät ongelmat

Linkittämällä kanavasi bränditileihin voit vaihdella eri kanavien välillä yhdellä tilillä. Valitettavasti jotkin kolmannen osapuolen sovellukset ja vanhemmat sovellukset eivät tue kanavan vaihtoa. Niissä voi esiintyä virheitä, tai ne voivat kirjata käyttäjän sisään väärään kanavaan. Tämä saattaa koskea

• iOS-järjestelmän Kuvat-sovellusta
  • joitakin vanhoja mobiilisovelluksia
  • joitakin laitteita ja pelikonsoleja
  • editointiohjelmia (kuten iMovie tai Premiere)
  • Wirecastia tai muita vastaavia työkaluja
  • muita sovelluksia, jotka käyttävät API-todennusta.

Yritä korjata ongelma jollakin seuraavista tavoista:

• Varmista, että kirjaudut sisään Google-tilisi sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  • Varmista, että käytät sovelluksen uusinta versiota.
  • Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tutustu seuraaviin ohjeisiin.

Kolmannen osapuolen sovellusten kanssa käytettävän kanavan valitseminen

Määritä tilisi oletuskanava. Tätä kanavaa käytetään, kun kirjaudut sovelluksiin, jotka eivät tue kanavan vaihtoa.