Problemes per fer servir eines de tercers amb comptes de marca

Connectar els teus canals a comptes de marca et permet canviar d'un canal a un altre des d'un sol compte. Tot i això, algunes aplicacions antigues o de tercers no són compatibles amb l'opció de canviar de canal i poden produir un error o iniciar la sessió al canal incorrecte. Això pot passar amb les eines següents:

• l'aplicació Fotos d'iOS
  • algunes aplicacions mòbils antigues
  • alguns dispositius i videoconsoles
  • programari d'edició com ara iMovie o Premiere
  • eines com ara Wirecast
  • altres aplicacions amb autenticació mitjançant API

Per solucionar el problema, prova de seguir aquests passos:

• Assegura't que hagis iniciat la sessió amb l'adreça electrònica i la contrasenya del teu Compte de Google.
  • Assegura't que fas servir la versió més recent de l'aplicació.
  • Si aquests passos no resolen el problema, consulta el paràgraf següent.

Seleccionar quin canal vols utilitzar amb les aplicacions de tercers

Defineix un canal predeterminat per al teu compte per triar quin canal vols que se seleccioni quan iniciïs la sessió en aplicacions que no siguin compatibles amb l'opció de canviar de canal.