Kwessies met die gebruik van derdepartynutsgoed met handelsmerkrekeninge

As jy jou kanale aan handelsmerkrekeninge koppel, kan jy op een rekening tussen kanale wissel. Ongelukkig ondersteun sommige derdeparty- en ouer apps nie kanaalwisseling nie. Hulle kan jou dalk ’n fout gee of jou by die verkeerde kanaal aanmeld. Dit kan gebeur met:

• Die Photos-app in iOS
  • Party ouer mobiele apps
  • Party toestelle en speletjiekonsoles
  • Redigeersagteware soos iMovie of Premiere
  • Nutsgoed soos Wirecast
  • Ander apps wat API-stawing gebruik

Probeer een van hierdie stappe om die kwessie reg te stel:

• Maak seker dat jy met jou Google-rekening se e-posadres en wagwoord aanmeld.
  • Maak seker dat jy die mees onlangse weergawe van jou app gebruik.
  • As dit nie die probleem oplos nie, sien hieronder.

Kies watter kanaal om met derdeparty-apps te gebruik

Stel ’n verstekkanaal op jou rekening om te kies watter kanaal gekies sal word wanneer jy by apps aanmeld wat nie kanaalwisseling ondersteun nie.