Växla mellan kanaler i ett Google-konto

Du kan hantera upp till 100 kanaler från ett och samma Google-konto. Läs mer om hur du använder varumärkeskonton för att hantera YouTube-kanaler.

Växla mellan kanaler

På YouTube kan du bara använda en kanal i taget. Följ anvisningarna nedan om du vill växla mellan YouTube-kanalerna du har länkat till ett och samma Google-konto.

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

När du loggar in på YouTube via en mobil enhet ombeds du att välja en kanal.

Så här växlar du till en annan kanal som du hanterar:

YouTube-appen för Android

1. Öppna YouTube-appen .
  2. Tryck på din profilbild .
  3. Tryck på Byt konto högst upp.
  4. Tryck på en kanal i listan när du vill använda det kontot.

YouTube Studio-appen för Android

1. Öppna YouTube Studio-appen .
  2. Tryck på din profil uppe till höger .
  3. Tryck på Byt konto högst upp.
  4. Välj kanalen du vill företräda.

Växla enkelt mellan konton på mobila enheter

Du kan alltid bekräfta vilken kanal du använder för närvarande via ditt konto.

Jag har åtkomstbehörighet till en kanal, men den visas inte i listan

Om kanalen inte visas besöker du studio.youtube.com och byter kanal.

Jag har länkat en kanal till ett varumärkeskonto men den finns inte med i listan.

Om kanalen inte visas betyder det att Google-kontot du är inloggad på inte står som ansvarigt för den kanalens varumärkeskonto.

Så här åtgärdar du problemet: Följ de här anvisningarna för att lägga till ditt Google-konto som ansvarigt för varumärkeskontot som är länkat till kanalen.

Om du vill ta bort en kanal från listan

Obs! Om du kan se ett alternativ som visar din e-postadress i stället för ett namn betyder det att du kan använda YouTube som ett visningsprogram utan kanal. Du kan inte ta bort alternativet, men du kan använda det för att skapa en ny kanal som använder det namn du valt för ditt Google-konto.