Bytt mellom kanaler i en Google-konto

Du kan administrere opptil 200 kanaler fra én Google-konto. Finn ut hvordan du bruker merkevarekontoer til å administrere YouTube-kanalene dine.

Bytt mellom kanaler

Du kan bare bruke én kanal om gangen på YouTube. Følg veiledningen nedenfor for å bytte mellom YouTube-kanaler du har koblet til den samme Google-kontoen.

Tips: Du kan også gjøre dette med YouTube Skaperstudio-appen på mobilenheten din. Kom i gang gjennom brukerstøtten for YouTube Skaperstudio-appen.

Bytt enkelt mellom kontoer på mobil

Når du logger på YouTube på en datamaskin, blir du bedt om å velge kanalen du vil bruke. Hvis du ikke har prøvd betaversjonen, kan du finne ut mer her

Slik bytter du til en annen kanal du administrerer:

1. Klikk på kanalikonet ditt øverst til høyre på youtube.com.

2. Klikk på Bytt konto. Du får se Google-kontoidentiteten din og en liste over kontoene du administrerer.

3. Klikk på kontoen du vil bruke. Hvis du velger en merkevarekonto som ikke har noen kanal, kan du opprette en kanal for den aktuelle siden.

Du kan når som helst se hvilken kanal du bruker, ved å sjekke navnet og ikonet som står øverst til høyre.

Jeg har en kanal som er knyttet til en merkevarekonto, men den vises ikke i listen.

Hvis kanalen din ikke vises, er ikke Google-kontoen du er logget på med, oppført som administrator for merkevarekontoen til denne kanalen.

Slik løser du problemet: Følg denne veiledningen for å legge til Google-kontoen din som administrator for merkevarekontoen som er koblet til den aktuelle kanalen.

Se alle kanalene dine

Du kan se en liste over alle YouTube-kanalene dine for å gjøre administreringen enklere.

Hvis du har flere enn 10 kanaler:
  1. Klikk på kanalikonet ditt øverst til høyre på YouTube på en datamaskin.
  2. Klikk på Se alle.
Hvis du har færre enn 10 kanaler:
  1. Gå til kontoinnstillingene dine. Du finner siden ved å klikke på kanalikonet ditt øverst til høyre på YouTube. Klikk på Innstillinger-ikonet Settings. Klikk på Oversikt under «Kontoinnstillinger».
  2. Klikk på Se alle kanalene mine, eller opprett en ny kanal nederst.

Du ser også merkevarekontoer som eies eller administreres gjennom Google-kontoen din, men som ikke er knyttet til noen YouTube-kanal. Du kan klikke på en hvilken som helst av disse for å opprette en ny YouTube-kanal for den aktuelle kontoen.

Slik fjerner du en kanal fra denne listen

Merk: Hvis du ser et alternativ med e-postadressen din i stedet for et navn, kan du bruke YouTube som en seer uten noen kanal. Du kan ikke fjerne alternativet, men du kan bruke det til å opprette en ny kanal med brukernavnet du har valgt for Google-kontoen din.