Videor som har tagits bort eller blockerats på grund av YouTubes avtalsmässiga förpliktelser

YouTube har ingått avtal med vissa upphovsrättsinnehavare i musikbranschen gällande användning av ljudinspelningar och kompositioner.

Enligt de här kontrakten kan vi vara tvungna att ta bort videor från webbplatsen. Vi kan också blockera videor i vissa områden eller förhindra att videor återinförs efter bestridande av anmälan.

Ibland kan det innebära att Content ID-överklaganden och bestridande av anmälan inte är tillgängliga. Inga åtgärder vidtas mot ditt konto just nu.

YouTube informerar dig om det här händer med en av dina videor. Vi ger dig också om möjligt kontaktuppgifter till den klagande parten så att ni kan diskutera ärendet direkt.