Videoer som er fjernet eller blokkert på grunn av kontraktsmessige forpliktelser knyttet til YouTube

YouTube inngår avtaler med enkelte musikkopphavsrettseiere for å få tillatelse til å bruke lydopptakene og komposisjonene deres.

I henhold til disse kontaktene kan vi være nødt til å fjerne enkelte videoer fra nettstedet. Vi kan også blokkere enkelte videoer i visse områder eller forhindre at enkelte videoer blir gjenopprettet etter innsigelser.

I noen tilfeller innebærer dette at prosessene for Content ID-anker og -innsigelser ikke er tilgjengelige. Kontoen din blir ikke straffet på dette tidspunktet.

YouTube varsler deg hvis dette skulle gjelde en av videoene dine. Om mulig gir vi deg også kontaktinformasjonen til klageren, slik at dere kan diskutere saken direkte.