Video's die zijn verwijderd of geblokkeerd vanwege contractuele verplichtingen van YouTube

YouTube sluit overeenkomsten met bepaalde muziek-auteursrechthouders, zodat hun geluidsopnamen en muziekcomposities op YouTube mogen worden gebruikt.

Op grond van deze overeenkomsten kan van ons worden geëist dat wij bepaalde video's van de site verwijderen. We kunnen video's ook in bepaalde regio's blokkeren, of voorkomen dat video's na een verweer opnieuw worden geactiveerd.

In sommige gevallen kan dit betekenen dat de procedures voor Content ID-bezwaren enverweer niet beschikbaar zijn. Er worden nu nog geen maatregelen genomen tegen je account.

Als dit op een van jouw video's van toepassing is, ontvang je hierover bericht van YouTube. Indien mogelijk geven we je ook de contactgegevens van de eiser, zodat je de kwestie rechtstreeks kunt bespreken.