Videoer, der er blevet fjernet eller blokeret på baggrund af YouTubes kontraktmæssige forpligtelser

YouTube indgår aftaler med bestemte musikophavsretsejere for at tillade brugen af deres lydoptagelser og musikalske kompositioner.

Disse kontraktaftaler kan pålægge os at fjerne bestemte videoer fra websitet. Vi skal muligvis også blokere bestemte videoer i visse områder eller forhindre, at bestemte videoer bliver genoprettet efter en indsigelse.

I nogle tilfælde kan det betyde, at Content ID-appeller og behandlinger af indsigelser ikke er tilgængelige. Din konto vil ikke blive straffet lige nu.

YouTube giver dig besked, hvis det er tilfældet med en af dine videoer. Vi giver dig også klagerens kontaktoplysninger, når det er muligt, så I kan diskutere sagen direkte.