Valider metadata

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes CMS til at administrere deres ophavsretsligt beskyttede indhold.

Sørg for at validere din DDEX-fil eller dit regneark, før du uploader det. Eventuelle problemer med din CSV- eller DDEX-fil vil blive rapporteret i løbet af denne proces og kan forhindre uploadfejl. Dette trin kan være særligt nyttigt til at tjekke resultatet af en automatiseret proces eller en tilpasset kode, der genererer CSV- eller DDEX-filen.

Sådan validerer du metadatafilen:

1. Klik på knappen Valider og upload, der vises under INDHOLDSLEVERING i menuen til venstre i YouTube Studio.
  2. Klik på VÆLG FILER, og vælg filen for at validere den.  Du kan også klikke og trække filer fra din computer ind i dit browservindue.

Listen over filer skal indeholde en gyldig metadatafil (enten et regneark eller en DDEX-fil). Når metadatafilen er tilføjet, påbegynder den automatisk valideringsprocessen (der vises et drejende ikon).

3. Gennemgå eventuelle fejl ved at klikke på knappen ud for det røde ikon.

Rediger metadataene i den oprindelige fil. Tilføj filen igen på uploadsiden, når du er færdig. Hvis filnavnet ikke ændres, bruger YouTube den nyeste version af filen og genstarter valideringsprocessen.
    • Hvis din fil kun opdaterer data — det vil sige, hvis den ikke indeholder lyd- eller videofiler — kan du klikke på Start behandling af pakke for at behandle pakken.
    • Hvis din pakke kræver lyd- eller videofiler, og du er klar til at uploade den, skal du føje disse yderligere filer og vente på, at valideringen er afsluttet.  Klik på Start behandling af pakke for at behandle pakken.
    • Hvis du blot validerer en metadatafil og ikke er klar til uploade den, kan du kassere pakken ved at klikke på knappen Slet udkast.