Validar les metadades

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Assegura't de validar el teu fitxer DDEX o full de càlcul abans de penjar-lo. Qualsevol problema que es detecti al fitxer CSV o DDEX es marcarà durant aquest procés i, d'aquesta manera, es poden evitar errors en penjar-lo. Aquest pas pot ser especialment útil per verificar el resultat dels processos automàtics o dels codis personalitzats que genera el fitxer CSV o DDEX.

Per validar el fitxer de metadades:

1. Fes clic al botó Valida i penja que hi ha a sota de DISTRIBUCIÓ DE CONTINGUT al menú de l'esquerra de YouTube Studio.
  2. Per validar el fitxer, fes clic a SELECCIONA FITXERS i selecciona'l. També pots fer clic als fitxers i arrossegar-los des de l'ordinador a la finestra del navegador.

La llista de fitxers ha d'incloure un fitxer de metadades vàlid (un full de càlcul o un fitxer DDEX). Un cop afegit, el fitxer de metadades iniciarà automàticament el procés de validació (es mostrarà una icona giratòria).

3. Revisa els errors (si n'hi ha) fent clic al botó del costat de la icona vermella.

Edita les metadades al fitxer original. Quan hagis acabat, torna'l a afegir a la pàgina del programa per penjar vídeos. Si no li canvies el nom, YouTube n'utilitzarà la versió més nova i reiniciarà el procés de validació.
    • Si el fitxer només actualitza dades (és a dir, si no inclou cap fitxer d'àudio o de vídeo), pots fer clic a Processa el paquet per enviar el paquet perquè es processi.
    • Si el paquet requereix fitxers d'àudio o de vídeo i ho tens tot preparat per penjar-los, afegeix aquests fitxers addicionals i espera que la validació es completi. Fes clic a Processa el paquet per enviar el paquet perquè es processi.
    • Si només vols validar un fitxer de metadades perquè encara no està a punt per penjar-se, pots descartar el paquet fent clic al botó Suprimeix l'esborrany.