Bekragtig metadata

Hierdie kenmerke is slegs beskikbaar vir vennote wat YouTube se Inhoudbestuurder gebruik om hul inhoud met kopiereg te bestuur.

Maak seker dat jy jou DDEX-lêer of-sigblad bekragtig voordat jy dit oplaai. Enige kwessies met jou CSV- of DDEX-lêer sal gedurende hierdie proses gevlag word en kan voorkom dat oplaaie misluk. Hierdie stap kan veral nuttig wees om die uitvoer van enige geoutomatiseerde proses of gepasmaakte kode wat die CSV- of DDEX-lêer genereer, te verifieer.

Om die metadatalêer te bekragtig:

1. Klik die Bekragtig en Laai op-knoppie wat onder CONTENT DELIVERY op die linkerkieslys van YouTube Studio verskyn.
  2. Om te bekragtig, moet jy SELECT FILES klik en die lêer kies wat jy wil bekragtig.  Jy kan ook lêers van jou rekenaar af na jou blaaiervenster klik en sleep.

Die lys met lêers moet een geldige metadatalêer, óf ’n sigblad óf ’n DDEX-lêer, bevat. Die metadatalêer sal die bekragtigingproses outomaties begin sodra dit opgelaai is (’n draaiende ikoon sal verskyn).

3. Klik die knoppie langs die rooi ikoon om foute (indien enige) na te gaan.

Wysig die metadata in die oorspronklike lêer. Wanneer dit klaar is, kan jy die lêer weer op die Oplaaierbladsy byvoeg. As die lêernaam nie verander nie, sal YouTube die nuwer weergawe van die lêer gebruik en die bekragtigingproses weer begin.
    • As jou lêer net data opdateer – dit is as dit nie enige oudio- of videolêers bevat nie – kan jy Verwerk pakket klik om die pakket vir verwerking in te dien.
    • As jou pakket oudio- of videolêers vereis en jy gereed is om op te laai, moet jy hierdie bykomende lêers by die pakket voeg en vir bekragtiging wag om klaar te maak.  Klik Verwerk pakket om die pakket vir verwerking in te dien.
    • As jy bloot ’n metadatalêer bekragtig en nog nie gereed is om op te laai nie, kan jy die Vee konsep uit-knoppie klik om die pakket weg te gooi.