Zoeken naar video's met ondertiteling voor doven en slechthorenden

Bij video's met ondertiteling voor doven en slechthorenden wordt in de zoekresultaten 'CC' onder het video-overzicht getoond. Als je in de zoekresultaten alleen video's met ondertiteling voor doven en slechthorenden wilt zien, schakel je het bijbehorende zoekfilter in:

1. Typ je zoekwoorden in de zoekbalk van YouTube en klik op Zoeken .
  2. Klik op Filters .
  3. Klik op Ondertiteling/CC.