Kanalanpassning

Du kan anpassa kanalens layout, varumärkesutveckling och grundläggande information så att dina tittare kan utforska det senaste.

Anpassa din kanal

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Anpassning i menyn till vänster.
  3. Du kan anpassa kanalen med hjälp av följande flikar:
  • Layout: Här kan du lägga till kanaltrailer, utvald video och kanalavsnitt.
  • Varumärkesutveckling: Här kan du uppdatera profilbilden, bannerbilden och vattenstämpeln i dina videor.
  • Grundläggande information: Här kan du anpassa kanalnamn, beskrivning och webbplatslänkar.