Kanaltilpasning

Du kan tilpasse oppsettet for kanalen, merkevarebyggingen og den grunnleggende informasjonen som vises til seerne dine.

Tilpass kanalen din

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Tilpasning på menyen til venstre.
  3. Bruk fanene til å tilpasse kanalen din:
  • Oppsett: Med denne fanen kan du organisere kanaltraileren og den fremhevede videoen din samt kanalmodulene du bruker.
  • Merkevarebygging: Med denne fanen kan du oppdatere profilbildet og bannerbildet ditt samt vannmerket du bruker i videoene dine.
  • Grunnleggende informasjon: Med denne fanen kan du tilpasse navnet på og beskrivelsen av kanalen din samt nettstedslinkene dine.