Kanaltilpasning

Du kan tilpasse oppsettet for kanalen, merkevarebyggingen og den grunnleggende informasjonen som vises til seerne.

Tilpass kanalen

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Tilpasning på menyen til venstre.
  3. Bruk fanene til å tilpasse kanalen:
  • Oppsett: Med denne fanen kan du organisere kanaltraileren og den fremhevede videoen din samt kanalmodulene du bruker.
  • Merkevarebygging: På denne fanen kan du oppdatere profilbildet, bannerbildet og videovannmerket ditt.
  • Informasjon: På denne fanen kan du tilpasse kanalnavnet og -beskrivelsen din, brukernavnet ditt og nettstedslinkene dine.