Kanavasi perustiedot

Kanavallasi voit järjestää videosisältösi yleisöäsi varten. Kanavan omistajana voit lisätä videoita, linkkejä ja tietoja itsestäsi tai kanavastasi vierailijoiden nähtäväksi.

Nykyinen työpöytäversio

1. Kirjaudu YouTubeen tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi alta Oma kanava.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Valitse nimesi vieressä olevasta avattavasta valikosta, haluatko nähdä kanavasi itsenäsi, uutena vierailijana vai palaavana tilaajana. Kun haluat tarkastella kanavaa jälleen itsenäsi, valitse näytön yläosasta Valmis.
  5. Voit esikatsella kanavaa välilehtien avulla:
    • Etusivu: Tämä on ensimmäinen sivu, jonka kanavalla vierailevat käyttäjät näkevät. Syötteestä käyttäjät saavat tietoa toiminnastasi. He voivat myös tarkastella mukautetun asettelun eri osioita.
    • Videot: Tällä toiminnolla näet luettelon kaikista tilaajille julkisesti saatavilla olevista latauksista tai kaikista videoista, joista olet julkisesti tykännyt. Luettelon voi lajitella suosion tai lisäyspäivän mukaan.
    • Soittolistat: Tämä on luettelo kaikista luomistasi soittolistoista.
    • Keskustelu: Jos olet ottanut keskusteluvälilehden käyttöön, tässä näkyvät käyttäjien kanavaasi koskevat kommentit.
    • Tietoja: Tässä osiossa voit lisätä enintään 1 000 merkkiä pitkän kanavan kuvauksen, asettaa kanavan maan, lisätä yrityksen sähköpostiosoitteen ja määrittää linkkejä sosiaaliseen mediaan tai muihin verkkosivuihin.
      • Tässä osiossa lisäämäsi linkit näytetään kuvauksen alla, ja sosiaalisen median linkin yhteydessä näytetään palvelua vastaava kuvake. Voit lisätä enintään viisi tällaista linkkiä kuvakkeiksi kanavan kuvan päälle.
      • Voit muokata Tietoja-välilehteä viemällä hiiren osion päälle ja klikkaamalla muokkauskuvaketta .

Vanha työpöytäversio

1. Kirjaudu YouTubeen tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta reunasta Oma kanava.
  3. Valitse nimesi vieressä olevasta avattavasta valikosta, haluatko nähdä kanavasi itsenäsi, uutena vierailijana vai palaavana tilaajana. Kun haluat tarkastella kanavaa jälleen itsenäsi, valitse näytön yläosasta Valmis.
  4. Voit esikatsella kanavaa välilehtien avulla:
    • Etusivu: Tämä on ensimmäinen sivu, jonka kanavalla vierailevat käyttäjät näkevät. Syötteestä käyttäjät saavat tietoa toiminnastasi. He voivat myös tarkastella mukautetun asettelun eri osioita.
    • Videot: Tällä toiminnolla näet luettelon kaikista tilaajille julkisesti saatavilla olevista latauksista tai kaikista videoista, joista olet julkisesti tykännyt. Luettelon voi lajitella suosion tai lisäyspäivän mukaan.
    • Soittolistat: Tämä on luettelo kaikista luomistasi soittolistoista.
    • Keskustelu: Jos olet ottanut keskusteluvälilehden käyttöön, tässä näkyvät käyttäjien kanavaasi koskevat kommentit.
    • Tietoja: Tässä osiossa voit lisätä enintään 1 000 merkkiä pitkän kanavan kuvauksen, asettaa kanavan maan, lisätä yrityksen sähköpostiosoitteen ja määrittää linkkejä sosiaaliseen mediaan tai muihin verkkosivuihin.
      • Tässä osiossa lisäämäsi linkit näytetään kuvauksen alla, ja sosiaalisen median linkin yhteydessä näytetään palvelua vastaava kuvake. Voit lisätä enintään viisi tällaista linkkiä kuvakkeiksi kanavan kuvan päälle.
      • Voit muokata Tietoja-välilehteä viemällä hiiren osion päälle ja klikkaamalla muokkauskuvaketta .