Kanavan personointi

Voit muokata kanavasi ulkoasua, brändäystä ja perustietoja yleisöäsi varten.

Kanavan muokkaaminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti.
  3. Voit muokata kanavaasi eri välilehdiltä:
  • Ulkoasu: Tällä välilehdellä voit järjestellä kanavan trailerin, videosuosituksen ja kanavan osioiden paikkoja.
  • Brändäys: Tällä välilehdellä voit päivittää kanavan profiilikuvan, bannerikuvan ja videoiden vesileiman.
  • Perustiedot: Tällä välilehdellä voit muokata kanavan nimeä, tunnusta, kuvausta ja sivustolinkkejä.