Kanavasi perustiedot

Kanavallasi voit järjestää videosisältösi yleisöäsi varten. Kanavan omistajana voit lisätä videoita, linkkejä ja tietoja itsestäsi tai kanavastasi vierailijoiden nähtäväksi.

Kanavan personointi

1. Kirjaudu YouTubeen tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi alta Oma kanava.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Valitse nimesi vieressä olevasta avattavasta valikosta, haluatko nähdä kanavasi itsenäsi, uutena vierailijana vai palaavana tilaajana.
  5. Voit esikatsella kanavaa välilehtien avulla:
  • Etusivu: Tämä on ensimmäinen välilehti, jonka kanavalla vierailevat käyttäjät näkevät. Syötteestä käyttäjät saavat tietoa toiminnastasi. He voivat myös esikatsella mukautetun asettelun eri osioita.
  • Videot: Tällä välilehdellä näytetään kaikki julkisesti tilaajille saatavana olevat lataukset tai kaikki videot, joista olet tykännyt julkisesti. Listan voi lajitella suosion tai lisäyspäivän mukaan.
  • Soittolistat: Kaikki luomasi soittolistat näkyvät tällä välilehdellä.
  • Kanavat: Esittele muita omistamiasi kanavia tai sisällöntuottajia.
  • Keskustelu: Jos olet laittanut keskusteluvälilehden päälle, tässä näkyvät käyttäjien kanavallesi kirjoittamat kommentit.
  • Tietoja: Tässä osiossa voit lisätä enintään 1 000 merkkiä pitkän kanavan kuvauksen. Voit myös lisätä kanavan maantieteellisen alueen, yrityksen osoitteen ja linkkejä sosiaaliseen mediaan tai muihin verkkosivuihin.
  • Tässä osiossa lisäämäsi linkit näytetään kuvauksen alla ja sosiaalisen median linkin yhteydessä näytetään palvelua vastaava kuvake. Voit lisätä enintään viisi tällaista linkkiä kuvakkeiksi kanavan kuvan päälle.
  • Voit muokata Tietoja-välilehteä viemällä hiiren osion päälle ja klikkaamalla muokkauskuvaketta .