Kanavasi perustiedot

Muutoksia kanavan yksilöintiominaisuuksiin

Käännetyt kanavaosiot ja pystysuuntainen osioiden asettelu poistuvat käytöstä 15. heinäkuuta 2020. Uudistamme myös kanavasuosituksia näkyvyyden lisäämiseksi mobiililaitteilla. Näiden ominaisuuksien käyttö on ollut vähäistä, joten poistamme ne käyttökokemuksen yksinkertaistamiseksi. Näin voimme keskittyä kanavan yksilöintiominaisuuksiin, jotka on tarkoitus lisätä YouTube Studioon tämän vuoden kuluessa. Katso lisätietoja

Kanavallasi voit järjestää videosisältösi yleisöäsi varten. Kanavan omistajana voit lisätä videoita, linkkejä ja tietoja itsestäsi tai kanavastasi vierailijoiden nähtäväksi.

Kanavan personointi

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi alta Oma kanava.
  3. Klikkaa Muokkaa kanavaa.
  4. Valitse nimesi vieressä olevasta avattavasta valikosta, haluatko nähdä kanavasi itsenäsi, uutena vierailijana vai palaavana tilaajana.
  5. Voit esikatsella kanavaa välilehtien avulla:
  • Etusivu: Tämä on ensimmäinen välilehti, jonka kanavalla vierailevat käyttäjät näkevät. Syötteestä käyttäjät saavat tietoa toiminnastasi. He voivat myös esikatsella mukautetun asettelun eri osioita.
  • Videot: Tällä välilehdellä näytetään kaikki julkisesti tilaajille saatavana olevat lataukset tai kaikki videot, joista olet tykännyt julkisesti. Listan voi lajitella suosion tai lisäyspäivän mukaan.
  • Soittolistat: Kaikki luomasi soittolistat näkyvät tällä välilehdellä.
  • Kanavat: Kaikki tilaamasi kanavat näkyvät tällä välilehdellä.
  • Keskustelu: Jos olet laittanut keskusteluvälilehden päälle, tässä näkyvät käyttäjien kanavallesi kirjoittamat kommentit.
  • Tietoja: Täällä voit lisätä kanavan kuvauksen, sijainnin, yhteystiedot ja omia linkkejä.
  • Voit lisätä enintään viisi tällaista linkkiä kuvakkeiksi kanavan kuvan päälle.
  • Kanavasuositukset: Esittele muita sisällöntuottajia tai omistamiasi kanavia.