Kanavan personointi

Voit yksilöidä kanavasi ulkoasun, brändäyksen ja perustiedot yleisöäsi varten.

Tee kanavastasi yksilöllinen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Yksilöinti.
  3. Voit personoida kanavaasi välilehtien avulla:
  • Ulkoasu: Tällä välilehdellä voit järjestellä kanavan trailerin, videosuosituksen ja kanavan osioiden paikkoja.
  • Brändäys: Tällä välilehdellä voit päivittää profiilikuvasi, bannerikuvasi ja videoiden vesileiman.
  • Perustiedot: Tällä välilehdellä voit personoida kanavan nimen, kuvauksen ja sivustolinkit.

Katso video kanavan yksilöinnistä

Katso YouTube Creators ‑kanavan video, jolla kerrotaan kanavan muokkaamisesta yksilölliseksi.