Kanaltilpasning

Du kan tilpasse din kanals layout, branding og grundlæggende oplysninger, så dit publikum kan se dem.

Tilpas din kanal

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning i menuen til venstre.
  3. Brug fanerne til at tilpasse din kanal:
  • Layout: Brug denne fane til at organisere din kanaltrailer, din udvalgte video og dine kanalsektioner.
  • Branding: Brug denne fane til at opdatere dit profilbillede, bannerbillede og videovandmærke.
  • Grundlæggende oplysninger: Brug denne fane til at tilpasse dit kanalnavn, dit kaldenavn, din kanalbeskrivelse og dine websitelinks.