Personalització del canal

Pots personalitzar el disseny, el brànding i la informació bàsica del canal perquè el teu públic els explori.

Personalitzar un canal

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització.
  3. Utilitza les pestanyes següents per personalitzar el teu canal:
  • Disseny: utilitza aquesta pestanya per organitzar el tràiler, el vídeo destacat i les seccions del canal.
  • Brànding: utilitza aquesta pestanya per actualitzar la teva foto de perfil, la imatge del bàner i la marca d'aigua dels vídeos.
  • Informació bàsica: utilitza aquesta pestanya per personalitzar el nom, l'identificador, la descripció i els enllaços de llocs web del canal.