Personalitzar el disseny del canal de YouTube

Pots personalitzar el disseny del teu canal de YouTube perquè els espectadors que en visitin la pestanya Inici puguin veure el tràiler del canal, el vídeo destacat, les seccions destacades i "Per a tu", així com la secció "Clips més populars de la comunitat".

Crear un tràiler del canal per a les persones que no s'han subscrit

El tràiler del canal ofereix una previsualització del canal perquè els espectadors puguin obtenir-ne més informació i subscriure-s'hi. De manera predeterminada, no es mostrarà cap anunci al tràiler del canal, tret que el vídeo inclogui contingut reclamat per tercers. Si l'espectador ja està subscrit al teu canal, veurà el vídeo destacat.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
  3. A Vídeo en primer pla, fes clic a AFEGEIX i selecciona un vídeo com a tràiler del canal.
  4. Fes clic a Publica.

Vídeo destacat per als subscriptors recurrents

Pots destacar un vídeo teu o qualsevol vídeo de YouTube perquè es mostri als subscriptors recurrents quan accedeixin a la pestanya Inici del teu canal.
  1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
  3. A Vídeo en primer pla, fes clic a AFEGEIX i selecciona el vídeo que vols destacar.
  4. Fes clic a Publica.

Seccions destacades

Pots personalitzar el disseny de la pestanya Inici del canal amb un màxim de 12 seccions personalitzades. El disseny es mostrarà de manera predeterminada en 4 seccions preemplenades: Vídeos curts, Pujades, Llistes de reproducció creades i Subscripcions (si les has definit com a públiques).

Crear una secció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
  3. A la part inferior, fes clic a AFEGEIX UNA SECCIÓ.
  4. Desplaça't per seleccionar el teu contingut.
    1. Vídeos: tria aquesta opció si vols destacar els teus vídeos, curts i transmissions en directe.
    2. Llistes de reproducció: tria aquesta opció si vols destacar una o diverses llistes de reproducció, incloses les que has creat tu.
    3. Abonaments al canal: els canals que tenen els abonaments activats poden triar aquesta opció per destacar els vídeos exclusius per a abonats, entre d'altres.
    4. Canals: tria aquesta opció si vols destacar subscripcions i canals destacats.
  5. Fes clic a Publica.

Editar una secció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
  3. Passa el cursor per sobre de la secció que vols editar i fes clic a Opcions '' i després Edita el contingut de la secció .
  4. A la pantalla d'edició, canvia el contingut de la secció.
  5. Fes clic a Publica.

Canviar l'ordre de les seccions d'un canal

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
  3. Fes clic a la barra vertical de la secció que vols moure i, a continuació, arrossega-la i deixa-la anar per canviar l'ordre.
  4. Fes clic a Publica.

Secció "Per a tu"

La secció "Per a tu" ofereix al teu públic una experiència personalitzada en visitar la pestanya Inici del teu canal. En aquesta secció es mostra un mix de contingut personalitzat en funció del que ha mirat l'espectador en qüestió. Pots triar quins tipus de contingut vols mostrar i seleccionar que es mostri només el contingut publicat recentment, en els 12 darrers mesos.
Nota: és possible que la secció "Per a tu" no estigui disponible en totes les pestanyes d'inici del canal.

Editar la secció "Per a tu"

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
  3. Desplaça't cap avall fins a "Recomanacions per als teus espectadors" i fes clic a Més opcions de configuració
  4. Selecciona els tipus de contingut que vols mostrar i si vols que només es mostri contingut publicat en els 12 darrers mesos.
  5. Fes clic a Fet
  6. Fes clic a Publica.

Activar o desactivar la secció "Per a tu"

1. Inicia la sessió a YouTube Studio
    • També pots obrir l'aplicació YouTube Studio .
  2. A YouTube Studio, al menú de l'esquerra, selecciona Personalització i després Disseny.
    • O bé, a l'aplicació YouTube Studio , a la part superior dreta, toca la teva foto de perfil  i després Edita el canal Opció de configuració d'edició (icona de llapis).
  3. A "Recomanacions per als teus espectadors", activa o desactiva la secció "Per a tu".
  4. Fes clic a Publica.

Secció "Clips més populars de la comunitat"

Pots mostrar els clips més populars dels teus vídeos a la pestanya Inici del teu canal. Aquests clips els pots fer tu o els teus espectadors. Un cop afegits a la pestanya Inici, els clips seran visibles públicament i s'organitzaran per popularitat i pel temps transcorregut des de la pujada. Informació sobre com pots gestionar la secció "Clips més populars de la comunitat"

Tanca la cerca
Aplicacions de Google