Aldersgrenser

Kjøp av filmer og TV-programmer

Du må være fylt 18 år for å kjøpe innhold fra YouTube.

Finn ut mer om hvordan du administrerer kontobekreftelse for kjøp på YouTube.

Se filmer og TV-programmer

Enkelte videoer inneholder en vurdering av hvilken aldersgruppe de er egnet for i informasjonen på videosiden. Når en video i kategorien for filmer og TV-programmer på YouTube har fått en aldersgrense, vises aldersgrensen ved siden av Partnervurdering under videospilleren.

Hvilke aldersgrenser som gjelder for filmer og TV-programmer, varierer fra land til land og fastsettes av partnerne våre.