Aldersgrænse

Køb af film og tv-serier

Du skal være 18 år eller ældre for at købe indhold fra YouTube.

Se, hvordan du administrerer kontobekræftelse i forbindelse med køb på YouTube.

Adgang til at se film og tv-serier

Nogle videoer indeholder en aldersgrænse på videosiden. Når en video i YouTube-kategorien Film og serier har fået en aldersgrænse, vises aldersgrænsen under afspilleren ud for Partnerbedømmelse.

De gældende aldersgrænser for film og tv-serier varierer afhængigt af landet og leveres af vores partnere.

Hvis du befinder dig i EU, EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), Schweiz eller Storbritannien

I overensstemmelse med direktivet om audiovisuelle medietjenester (AVMSD, Audiovisual Media Services Directive) kan du blive bedt om at verificere din fødselsdato for at få adgang til aldersbegrænsede videoer. AVMSD dækker alle audiovisuelle medier, inklusive platforme til videodeling.

Følg vejledningen for at indsende et billede af et gyldigt id- eller kreditkort. Få flere oplysninger om, hvordan aldersbekræftelse fungerer.

Hvis du er i Australien

Du kan blive bedt om at verificere din fødselsdato for at få adgang til aldersbegrænsede videoer. Dette ekstra trin er baseret på Australian Online Safety (Restricted Access Systems) Declaration. Erklæringen kræver, at platformene tager rimelige forholdsregler for at bekræfte, at brugerne er voksne, hvis de skal have adgang til indhold, der kan være upassende for seere under 18 år.

Følg vejledningen for at indsende et billede af et gyldigt kørekort, et id, der beviser din alder, eller et pas. Få flere oplysninger om, hvordan aldersbekræftelse fungerer.