Aldersgrænse

Køb af film og tv-serier

Du skal være 18 år eller ældre for at købe indhold fra YouTube.

Se, hvordan du administrerer kontobekræftelse i forbindelse med køb på YouTube.

Adgang til at se film og tv-serier

Nogle videoer indeholder en aldersgrænse i oplysningerne på videosiden. Når en video i YouTube-kategorien Film og serier har fået en aldersgrænse, vises den under afspilleren ud for Aldersgrænse.

De gældende aldersgrænser for film og tv-serier varierer afhængigt af landet og leveres af vores partnere.