Requisits d'edat

Comprar pel·lícules i programes de televisió

Per comprar contingut de YouTube has de ser major d'edat.

Obtén informació sobre com pots gestionar la verificació del compte per fer compres a YouTube.

Mirar pel·lícules i programes de televisió

Alguns vídeos inclouen una classificació segons si són adequats a l'edat a la seva pàgina. Quan s'ha assignat una classificació a un vídeo de la categoria de pel·lícules i programes de televisió de YouTube, es mostra a sota del reproductor, al costat de Classificació del partner.

Les classificacions vàlides per a les pel·lícules i els programes de televisió varien en funció del país i les proporcionen els nostres partners.

Si ets a la Unió Europea (UE), a l'Espai Econòmic Europeu (EEE), a Suïssa o al Regne Unit

D'acord amb la Directiva de serveis de comunicació audiovisual (DSCA), és possible que se't demani que verifiquis la teva data de naixement per accedir a vídeos amb restricció d'edat. La DSCA és aplicable a tots els recursos multimèdia audiovisuals, incloses les plataformes de compartició de vídeos.

Segueix les indicacions per enviar una imatge d'una targeta de crèdit o un document d'identitat vàlids. Obtén més informació sobre com funciona la verificació d'edat.

Si ets a Austràlia

És possible que se't demani que verifiquis la teva data de naixement per accedir a vídeos amb restricció d'edat. Aquest pas addicional està subjecte a la Declaració de seguretat en línia d'Austràlia (sistemes d'accés restringit). La declaració requereix que les plataformes prenguin mesures raonables per confirmar que els usuaris són adults i, per tant, poden accedir a contingut potencialment inadequat per als espectadors menors de 18 anys.

Segueix les indicacions per enviar una imatge d'un permís de conduir, d'una targeta comprovant de l'edat o d'un passaport vàlids. Obtén més informació sobre com funciona la verificació d'edat.